Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vonzó-e számotokra a nagy orr, mellett, nagy ádámcsutka és mély férfias hang?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 21:46
3/9 anonim válasza:
Nagy orr nem, a kiallo adamcsutka latvanyatol undorodom, a mely hang ok.
18L
4/9 anonim válasza:
az utolsó kettő igen
ha a nagy orr mellé szép nagy szemek párosulnak amik magukra vonzzák a figyelmet, akkor az is elnézhető sztem
5/9 anonim válasza:
ezek közül csak a mély hang vonz, a nagy orrot még elviselem, de a kiálló ádámcsutka elég zavaró számomra :/
6/9 A kérdező kommentje:
ma 21:56
Ha nagynak nem is igazán nagyok, mandulavágásúnak mondanám, viszont lányok képeimet látva általában a szemeimet dícsérik legtöbbször, színre bejön nekik, illetve van, aki az számat dícsérte. Tény, hogy elég érdekes csókos ajkaim vannak, meg színre is szép rózsaszínnek mondható.
De ezeket lányok mondták, én magammal nem vagyok megelégedve, azért is kérdezem, hogy a fentiek mennyire visszataszítóak a számotokra.
2012. jún. 10. 21:59
7/9 anonim válasza:
nekem mandulavágású szemmel nem tetszik
a száj az mindegy milyen
8/9 anonim válasza:
szevasz Kohn, hogy megy az üzlet?
9/9 anonim válasza:
hang igen, orr nincs vele bajom, ádámcsutka kicsit zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!