Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki? (társkereső)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki? (társkereső)

Figyelt kérdés
Nos, rátaláltam egy csajra, akivel elég sok közös van bennünk és mindketten tartós kapcsolatot szeretnénk. Ezt egyértelműen le is írta az adatlapján. Szeretném megismerni. Mit írjak neki, ami nem sablonos, nem unalmas és talán válaszol is rá?
2012. jún. 10. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán indítsd egy köszönéssel. Udvarias légy és add önmagad. Ennyi.
2012. jún. 10. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia kedves kamukirályné,nagyon sok hasnlóságot vettem észre a f.a.k.e. adatlapodon szereplő jellemzés és az én tulajdonságaim között.Találkozhatnánk valamelyik hétvégén,ha más nem csak a hülyítés meghosszabítása végett?
2012. jún. 10. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hogy: szia! te is ezen a társkeresőn keresgélsz?
2012. jún. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!