Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt barátom, (de szeretnék már egyet) és még nem csókolóztam, ez ciki? 17L
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 21:01
11/16 anonim válasza:
Tudod mi a ciki? Az hogy egyáltalán felmerül benned hogy ez ciki lenne.....
12/16 anonim válasza:
Semmi baj sincs abban, ha valaki várni akar, nem pedig 14-15 éves csaj a fél várost lecidázza meg oda rakja a seggét "nesze tömd meg jól".
Ez lenne a trend? Szerintem nem!
Barmokra ne halgass! Ismerek pár olyan lányt, akik 18 évesek, nagyon szépek, de még nem voltak pasival, volt nekik, de csalódtak bennük, úgyhogy, nem feküdtek le egymással.
No para, majd megjön egyszer a lovagod!
14/16 anonim válasza:
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Velem is ugyanez a helyzet, se barátnő, se csók, de nem érzem, hogy bármi szégyellnivaló lenne ebben.
22/f
15/16 anonim válasza:
Vegyél medvesajtot, ezzel a barát dolog el is van intézve. Ne légy kicsinyes, eggyel ne érd be. Van akinek ilyenkor már 3 gyereke van, úgy hogy nem tudja melyik, kitől. Na melyik a ciki?
16/16 anonim válasza:
hiszel a sorsban?
kéne:) mindennek eljön a maga ideje..én is lány és 17 éves vagyok.sose csókolóztam..és akkor mi van? még mindig forog a Föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!