Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tippetek van?
Figyelt kérdés
Szóval még nem is igazán vagyunk együtt, de szeretjük egymást, csak van néhány problémánk. Így nagyjából 4 hete leszünk együtt. :) És hát.. igazából csak most jöttem rá hogy a hónapos fordulónkra elhívtam magunkhoz. Még nem biztos hogy jön, de ha igen, akkor szerintetek mit csináljunk? Szóval nálunk búcsú lesz meg ilyen falu nap féle.. és arra elmegyünk, de itthon miket csináljunk? Még sosem volt barátom ezért nem tudom. Köszi előre is a válaszokat! :)
16/l
2012. jún. 10. 11:19
3/7 A kérdező kommentje:
Első, köszi :) Második: ismételten jelzem 4 hetes "kapcsolat" és én meg nem k*rva vagyok.. köszi..
2012. jún. 10. 11:22
4/7 anonim válasza:
Csak vicceltem. Am beszélgetés,netezés,társas,film,vizipipa,.Bármi amit mind2en szerettek vagy megmutatnátok egymáshoz.Ha már most nincs ötleted később hogy lesz ?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Am nem az hogy nincs ötletem, csak annyira idiótának érzem magam sokszor, hogy az leírhatatlan. Ő az első barátom és még az sem biztos, hogy eljön. =/ Mert van egy két dolog amiért talán jobb lenne nem együtt lenni..
2012. jún. 10. 11:29
6/7 anonim válasza:
És mi az ? Hallgatlak :) De egy kapcsolatért és a valószínüleges boldogságért mindig kell hozni áldozatokat és sose lesz egyszerű.Ilyen ez :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem gond ha inkább írok levelet? :) És még egy kérdés.. nagyon hosszú lesz :$ mert más különben nem igazán lehet érteni :D Szal ráérsz és nem untatlak? :)
2012. jún. 10. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!