Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tippetek van?
A srác nem tud utazni hozzád?
Van valamelyikőtöknek jogosítványa? Esetleg kérd meg egyik ismerősödet, aki rendelkezik személyautóval, hogy vigyen oda, megegyeztek mindkettőtök számára elfogadható összegben.
Mi baj van a tömegközlekedéssel?
Hát amerre ő lakik nekem hétvégén és pénteken (ha nincs suli) egyáltalán nincs buszom, körbe menni meg 2000 ft alatt nem úszom meg. A másik egy nap csak kettő megy tőlünk és csak kettő is jön vissza.
A fiúnak van jogsija, de csak motorra.
Olyan ismerősünk pedig nincs aki eltudna vinni.. =/ A szüleimet meg nem akarom ezzel is kihasználni anyagilag, mert most tényleg nem állunk úgy. Szóval nem tudom, hogyan tudnánk megoldani egy találkát a szünetben, na meg azt sem hogy hova menjünk.
Én tuti lemennék hozzád jogsi nélkül is. Errefelé sötétedés után nem igazán igazoltatnak a kékek, max ünnepekkor. Ezzel nem bátorítani akarom a barátodat, mert ez szabálytalan. Viszont én nem problémáznék ilyenen. Előttem nincs akadály, ha a páromat akarom látni. A barátodnak meg ajánlom a házilag szegecselt gumit a motorra télre (én is használom). Hiába szabálytalan, simán meglógok a kékek elől, az extra tapadásnak és a motor kis méreteinek köszönhetően...
Sajnos elég nehéz helyzetben vagy. Mekkora távolságot kellene utaznod?
A kerékkel kapcsolatos tippet átadom neki :) Köszi!!
Hát olyan kb.: 35 - 40 km lehet.
Hát az sok...
Becsüld meg a srácot, ha képes a legnagyobb hidegben is motorra pattanni miattad. Elhiheted, hogy egy srác nem hoz ekkora áldozatot egy kufirc miatt, úgyhogy biztosan mást is akar tőled, ha megteszi ezt a távolságot mínuszoc cidriben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!