Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a 20on éves szüzek, akikböl hiányzik a tesztoszteron azok mégis honnan tanulták ezt a végtelen udvariasságot és kedvességet, amire alapozzák jogosultságukat a nökkel kapcsolatban?
nem baj az ha kedves vagy. De pl nézd meg a dragon ballt. a kis goku a nagyapján kivül nem látott más embert 6 éves koráig, amikor is bulma rátalál az erdöben a sárkánygömböt keresve. És a kis gokunak a nagyapja azt tanitotta, hogy ha találkozik egy lánnyal, akkor legyen vele kedves. És bár a goku nagyon kedves meg jomodoru mégis képes kiállni önmagáért (ugye ezen nem kell magyaráznom sok mindent, hogy miképpen :D)
de amit csinálnak ezek a kis "érzelemre vágyó" fiukák, az már megmosolyogtató.
Hogy került be az emberek tömegének a világképébe, hogy a kedvesség mindennél fontosabb? Elhanyagolt édasanyák nevelik ezt a gyermekeikbe?
Faszt, a tévében csomó ilyen fos folyik a 90es évektől, amiben van a bunkócsávó meg a jócsaj meg az érzelmes csávó, és heppiend végén a bunkócsávó meghal, kerékbetörik, karóbahúzzák, tönkremegy, az érzelmes csávó meg megy a jócsaj nővérével együtt hármasban. Persze ez túlozva, de a lényeget kiemeltem. Az érzelmescsávó meg igaz kiáll magáért, de az nincs kihangsúlyozva.
Plusz a tévén kívül, a való életben kényelmesebb elmenni a probléma mellett, és rinyálni. ITS OVER 9000
Imádom a dragon ballt,de én sem értem mi a problémád ezekkel a "rendes fiúkkal".Majd idővel rájönnek,hogy a kedvességgel semmit sem érnek el a nőknél csak az agresszív nagypofájú macsóknak van esélye náluk.Az meg nem a te dolgod.
Lehet lepontozni hölgyeim,de akkor is így van.
25F
a bunkó határozott és nyul a nőért
a kedveske nem határozott, várja a nőt, ami nem fog ingyen jönni.
eredményt vár el befektetett munak nélkül, cselekvés nélkül.
kevesebbet látjuk azt hogy "jaj bunkó vagyok és rámenös és nem kellek senkinek"
mint
"jaj kedves és udvarias és megértö vagyok és nem kellek senkinek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!