Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jó pasinak tart sok csaj, aki viszont nekem tetszik, annak meg sosem jövök be?
kezdem unni már...midnig ugyvan, hogy tényleg, aki nekem bejön, aki lenyűgöz, annak vaalmiért a külsőm nem jön be, nemtudom..:/
akit meg abszolult nem akarok, azok emg mondják rendszeresen, hogy miylen jópasi vagyok ,ne keseregjek az életen, menjek szedjek föl csajokat, és hogyhogy nincs csajom..:/
hát ezért...:/
tény, hogy magas a léc nálam, de minek jöjjek össze egy oylan valakivel ,akiről ugyis tudom ,hogy sosem tudnám szeretni?!...
az egyéjszakákból már megjöttem.
de hihetetlen, hogy ha lenyűgöz egy csajszi, mind külsőre, mind jellemre, ott állandóan van valami bibi...vagy neharagudjak, de nem vagyok az esete, vagy barátja van, vagy épp nemkeres most kapcsolatot..:/
21/F
dettooo, és annyira s*ar ez így....:///
de nem rinyálok, s mondjk, ohgy emnjel buliba, stb erre arra...megyek, sokat járok, midnen 7 végn, van hogy 2-3 szórakozohejre is elmegyünk...
deegyszerűen tele van f*szikkal...alig vna csaj, hameg véletlen van, vagy barátja van, vagy nemjövök be neki, vagy bejövök, csak msot élvezi, ohgy nincs senkije..:///
ne mutassam ki?!
xd köszii...:D
de akkor mégishogyan közeledjek felé ha tetszik...a pasinak kell kezdeményezni ,nemvárhatok mindig a csjara...
am meg sok csaj ink erre ugy reagál, hogy pfff lesz*r akkor énis lesz*rom...XD
képet?! nemigazán...
különösebb standardom nincsen...modnjuk talán annyi ,hogy szöszi legyen, az sembaj ha fstett...:), tőlem alacsonyabb legyen, és a vékony, sőt akár az extra sovány csajokra bukok :P
de a lényeg, az, ohgy legyen ami emgfog benne, amiért megérné "küzdeni"...ha ez nicns hiába az egész...
am lehet igazatok van, mert az utóbbi 2 bulin nem legyeskedtek körülöttem a nők..:/ sajnos..:/
szal valamit egyre sz*rabbul csinálok.::/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!