Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy jó pasinak tart sok csaj, aki viszont nekem tetszik, annak meg sosem jövök be?

Figyelt kérdés

kezdem unni már...midnig ugyvan, hogy tényleg, aki nekem bejön, aki lenyűgöz, annak vaalmiért a külsőm nem jön be, nemtudom..:/

akit meg abszolult nem akarok, azok emg mondják rendszeresen, hogy miylen jópasi vagyok ,ne keseregjek az életen, menjek szedjek föl csajokat, és hogyhogy nincs csajom..:/

hát ezért...:/

tény, hogy magas a léc nálam, de minek jöjjek össze egy oylan valakivel ,akiről ugyis tudom ,hogy sosem tudnám szeretni?!...

az egyéjszakákból már megjöttem.

de hihetetlen, hogy ha lenyűgöz egy csajszi, mind külsőre, mind jellemre, ott állandóan van valami bibi...vagy neharagudjak, de nem vagyok az esete, vagy barátja van, vagy épp nemkeres most kapcsolatot..:/

21/F

2012. jún. 9. 19:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mert jó külsejű csaj jó külsejű hapeket keres. Az átlagos nők pedig átlagosat, mint (gondolom) te.
2012. jún. 9. 19:18
 2/18 anonim ***** válasza:
Talán inkább azzal foglalkozz, akit Te is érdekelsz. Minek olyan vonat után futni, ami nem vesz fel?
2012. jún. 9. 19:19
 3/18 anonim ***** válasza:
talán ne csak a topmodell csajoknál próbálkozz... gondolom akiknek bejössz az nálad a "ronda" kategória. Hát, valószínűleg nem vagy egy görög félisten, szóval fogadd el, hogy a jó csajoknak nem kellesz.
2012. jún. 9. 19:20
 4/18 anonim ***** válasza:
Én tuti megpróbálnám olyannal, aki biztosan szeret és tetszem neki, akit nem érdekelsz azután hiába futsz. :)
2012. jún. 9. 19:26
 5/18 A kérdező kommentje:

de oylannal meg mindek jöjjek össze, aki nem jön be?!!!

szeret, fut utánam stb...ok, de ha nekem nemkell, és semmit sem érzek ,akkor mindhiába..:/

átlagos?!!!

háthh sokmindent mondtak már rólam, de az sohasem hogy átlag pasi vagyok...:/

2012. jún. 9. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:
hát látod, emiatt a hozzáállás miatt nincs csajod;D sajnálom h ki kell ábrándítsalak, de amíg így állsz hozzá a dolgokhoz, addig forever alone-ozni fogsz.
2012. jún. 9. 20:30
 7/18 anonim ***** válasza:
És ha megpróbálnád? Megismernéd és úgy megszeretnéd, hogy el sem engednéd többet. Ilyesmi előfordulhat.
2012. jún. 9. 20:39
 8/18 A kérdező kommentje:
nemtudom...:/ kell valami ami megfog egy csajban...ha ez nincsmeg, akkor tényleg inkább forewer allone...:/
2012. jún. 9. 21:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Az nem fog meg, hogy fut utánad?!
2012. jún. 9. 21:26
 10/18 anonim válasza:
Velem is mindig ez van..
2012. jún. 13. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!