Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jó pasinak tart sok csaj, aki viszont nekem tetszik, annak meg sosem jövök be?
kezdem unni már...midnig ugyvan, hogy tényleg, aki nekem bejön, aki lenyűgöz, annak vaalmiért a külsőm nem jön be, nemtudom..:/
akit meg abszolult nem akarok, azok emg mondják rendszeresen, hogy miylen jópasi vagyok ,ne keseregjek az életen, menjek szedjek föl csajokat, és hogyhogy nincs csajom..:/
hát ezért...:/
tény, hogy magas a léc nálam, de minek jöjjek össze egy oylan valakivel ,akiről ugyis tudom ,hogy sosem tudnám szeretni?!...
az egyéjszakákból már megjöttem.
de hihetetlen, hogy ha lenyűgöz egy csajszi, mind külsőre, mind jellemre, ott állandóan van valami bibi...vagy neharagudjak, de nem vagyok az esete, vagy barátja van, vagy épp nemkeres most kapcsolatot..:/
21/F
de oylannal meg mindek jöjjek össze, aki nem jön be?!!!
szeret, fut utánam stb...ok, de ha nekem nemkell, és semmit sem érzek ,akkor mindhiába..:/
átlagos?!!!
háthh sokmindent mondtak már rólam, de az sohasem hogy átlag pasi vagyok...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!