Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok szép lány ebben az országban?
Én nem így látom. Rengeteg rendes, jószívű barátnőm éli szingliként az életét pár után kutatva, de a legtöbb pasinak csak az üresfejű műlányok kellenek.
20/L
Genetikailag meghatározott a szépség is, szóval a gének az okai.
Attila anno tett azért, hogy a hunokat szép nőkkel házasítsa. ;-)
ma 14:01
Bizonyára válogatósak külsőre, a lányok közt még a csúnyák, túlsúlyosak is könnyebben elkelnek, mint egy átlagos vagy helyes fiú.
Az én haveri körömben is sok rendes srác van és egyedülálló, mert nekik nem kellenek romlott nők, másrészt meg a lányok is elég válogatósak és ők sem épp adonisz testalkatúak.
amúgy igaz Németországban feleennyi szép nő nincs :)
amúgy meg a pasiknak nem elsősorban az üresfejű nők kellenek, de soxor lehetetlen megtalálni azokat akik nem üresfejűek...nehezen megközelíthetőek, ezek a nők egy barikádot vontak már maguk köré amin nehéz áthatolni, és a legtöbb pasiban csak a rosszat látják meg, meghogy ennek is tutira csak szexre kellek....nem nem így van...csak a legtöbb ilyen nő nem ad esélyt éppen emiatt.
és sokan ebbe belefáradnak, h hiába a próbálkozás nem kap esélyt , mert a nő csak azt látja benne h csak dugni akar, és ezért egy könnyűvérűnél próbálkoznak, mert őt nem érdekli annyira hogy milyen a pasi belül vagy mit akarhat, csak hogy jól mutasson mellette.
ma 14:02
Elég nagy baj, mert a szépség úgy tűnik csak a lányokra öröklődik tovább egyenes ágon. Nálunk is két húgom valóban szép teremtés külsőre, de én meg rút kiskacsa lettem fiúként. Szóval pech...
ma 16:44
A többség szerint tuti nem vagyok nagy szám néhány lány szerint helyes vagyok, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!