Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Van egy srác,régóta ismerjük egymást,elkezdtünk randizni jól éreztük magunkat.De ő új társaságba keveredett és hanyagolt sokáig,ritkán rám írt de nem több de eltelt egy 1-2 hónap.Most ő újból keres hogy találkozgassunk.És nem tudom mit tegyek hiszen addig nem "hiányoztam" neki.Úgy vélem vagy érzem hogy most nekem kellene felé azt éreztetni hogy ez így nem jogos hogy ő felbukkan akkor én ugorjak.Nem veszíthetek semmit úgy érzem.Viszont nagyon kedvelem meg lehet már táplálok felé érzéseket is.Jól cselekszem?Vagy van valakinek tippje hogyan viselkedjek most?2012. jún. 9. 12:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem tisztázd vele miért ment el és ha érthető magyarázatot tud adni akkor szerintem legyetek együtt.
De ha valami irtóra de béna választ ad akkor hagyd ott.
"Savanyodjon" meg.
2/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá hogy mi volt veled az utolsó pár hónapban stb.. De szerintem ne csináld azt amit ő csinál mert akkor ez egy végtelen játék egyszer ő szar le utána te szarod le és végül mindketten már csak büszkeségből is. Adj neki egy esélyt ha müködik müködik ha nem nem de legalább nem lesz benned a kérdés mi lett volna ha :)
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó pár hónapban bulizott a haverokkal,meg ismerkedett!Be is vallotta.De csak flörtölgetett de nem érezte azt hogy ők a megfelelők.Hát pont ezért akarom éreztetni vele hogy nem vagyok befőtt a polcon amit levehet mikor kedve tartja.
2012. jún. 9. 12:23
4/4 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy újra foglalkozik veled, ez egy pozitív dolog (nem felejtett el, tehát fontos vagy neki) és ne foglalkozz mással, főleg ha neked tetszik is ő. Ezer és ezeregy oka lehet, hogy keveset keresete a társaságod abban az időszakban. Amúgy találkozz vele nyugodtan, ne tervezgess, hagyd, hogy alakuljanak a dolgok maguktól. :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!