Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak h legyen benne egy (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak h legyen benne egy (? )

Figyelt kérdés

A kérdésem elég egyszerű és elsősorban a hölgyekhez szól.Miért van az ha meglátok egy lányt kedvesen vagy akár viccesen szóba elegyednék vele nagyon bunkón elküld melegebb éghajlatra?Nem értem az okát nem vagyok egy bányrém, sem rút kiskacsa, de egyszerűen mondjuk ki nagyon bunkón viselkednek velem, ami azt illeti nagyon rosszul esik...

Persze nem veszem zokon csak..tudjátok ellehetetlenítenek az ismerkedésbe...:(

A megtisztelő válaszotokat nagyon megköszönöm:)

18/F

2012. jún. 8. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a lényeg mindenképp leszűrhető belőle :D jöhet *-*
2012. jún. 8. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Köszönd a sok tahó hímnek!

A kérdésed olyan mintha azt kérdeznéd hogy cigány származású vagy és soha semmi rosszat nem tettél és tök rendes ember vagy, de mégis minden boltban figyelnek téged és az emberek nem mennek a közeledbe. Sajnos sok olyan eset van amiben a kretén és alja emberek miatt kialakult kép visszaüt a normális és rendesekre is. Szokj hozzá! A női nem különben sem nem! Ezért küzdeni kell, hogy valamit elérj! Lehet csak nehéz!

2012. jún. 8. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Jé kérdező, én is ugyanezt tapasztalom!

Én már emiatt nem is merek leszólítani lányokat, pontosabban értelmét sem látom már, a haverok még kitartanak, kíváncsi vagyok meddig bírják méga sok megalázásét és bunkózást, amelyet némelyik lány képes mutatni magából. Tapasztaltam én is, engem még meg is sértett egy kis tini lányka, hogy hogy nézek ki. :(

2012. jún. 9. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!