Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Jártunk" de nem volt semmi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Jártunk" de nem volt semmi, szóval se csók, semmi (nem miattam hanem ő nem akarta vagy nemtom) merjek még remélni?

Figyelt kérdés
már 2 hete jártunk de nem volt semmi és akkor egyszer azt kezde kérdezni hogy hagyjuk az egészet meg hogy még várjunk mert neki szar honapja volt ...azelőtt sokszor mondta hogy szeret ha megkérdezem nem mond semmi konkrét választ azt mondja hogy várjunk mégis egyedüllétre vágyik "hogy kitisztulhasson a feje"..nekem ennyi idő elég volt ahoz hogy tulságosan is megkedveljem..és merjek még remélni? (legutóbb mondta hogy hiányozni fogok ..mert ment el 5 napra )
2008. ápr. 26. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán még ő maga sem tudja, hogy mit akar. Lehet, hogy fél egy kapcsolattól, vagy ilyesmi. Szerintem egyébként csak kifogásoka keres: mi az, hogy "rossz hónapja volt"? Ha tényleg így van, akkor pont ebben a helyzetben kellene vágynia a társaságodra, hogy ellazuljon és megnyugodjon, nem?

Ha nem vágyik rád, akkor hagy maradjon egyedül, Te pedig légy boldog valaki más mellett! :)

Ha tényleg "szeret" akkor úgyis rájön, ha magára hagyod- de nem értem ezt a "szerelmet": hogyhogy még meg se csókolt? Ez fura...

2008. ápr. 27. 00:01
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a sracot a fenebe!!! maga sem tudja h mit akar! szerintem nincs felkeszulve egy ujabb kapcsolatra, lehet h tetszel neki, meg bejossz neki de nem mer belevagni... es fel bevallani neked es meg talan sajat maganak is!!! ezert keres kifogasokat!!! az ilyen palival csak megegeted magad!!! nem oszinte nem meri sajat magat es erzesit felvallani szerintem keress magadnak vki mast!!!!
2008. ápr. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!