Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek? A visszautasítás rosszabb, mint a halál. A halál lehet méltóságteljes, de a visszautasítás földbe döngölő, végtelenül megalázó. Emiatt nem tudok csak úgy ismerkedni.
Már többen is írták, és nekem is az a véleményem rólad, hogy száalmas vagy..
Gondolj bele: lehetnél fogyatékos, beteg, szenvedhettél volna olyan balesetet, ami után nem gyógyyulnak be a sebeid, stb...
Nem akarlak meggyőzni, de ha azt gondolod, hogy a halál jobb, mint a visszautasítás, akkor próbáld ki mind a kettőt! Egy gyökérrel kevesebb lenne a világon.
Köszi a válaszokat :)
Ha egy nő visszautasít, az azt jelenti, hogy nem vagy neki elég jó. Márpedig szerintem ez megalázó.
atyaég:D
Kb olyat mondasz, hogyha nem jön magától a pénz a pénztárcádba, akkor ugyan te nem tudsz pénzt keresni...
vedd már észre magad. Egy nő nem látja egyböl, hogy mennyit érsz, nem ugy van mint a fiuknál, hogy ránéznek egy nöre és a szépsége alapján egyböl le tudják szürni, hogy miujság. Férfiaknak igenis oda kell tennie magát a nő orra elé és harcolnia. De gyenge lelkivilágod ezt a témát nem fogja fel ugy látom.
hányszor volt olyan már tudode, hogy elküldtek engem, aztán késöbb ugyanahhoz a lányhoz visszamentem és akkor meg már jo volt minden.
Így vagyok én is, mint a 13-as.
Tehát ilyen "szia kő kóla" típusú ismerkedést emiatt nem akarok végrehajtani.
Apránként közeledem, illetve figyelem, hogy mire hogyan reagál.
15-ös! Hányszor volt? :)
Küzdeni nőért? Ezzel megint csak alárendelem magamat a nőnek...soha.
Csak azt lehet visszautasítani, aki kér. Aki nem kér, kuncsorog, esedezik, könyörög stb., hanem a játék öröméért játszik, azt lehetetlen.
15-ös jókat ír, kivéve hogy a nők általában ránézésre le tudják sokszor szűrni, hogy milyen férfi lehetsz (persze ez utána felülírható). Másrészt nem hiszem, hogy harcolni kellene a nőkért (ezt egy másik kérdésnél már kifejtettem bővebben).
,,Méltósággal meghalni nem lehet. A testünk leépül, olykor 90 éves korunkban, olykor születésünk előtt, de mindig bekövetkezik és sosincs benne méltóság. Méltósággal csak élni lehet." /Dr. House/
Ne félj a visszautasítástól! Vagy félhetsz, de akkor sose lesz senkid, mert sosem próbáltad meg. Légy magabiztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!