Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl jó dolgom van és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó dolgom van és már mindenen rinyálok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, nagyon sok szempontból stimmel minden nála: kedves, intelligens, jól néz ki, figyelmes, tisztel engem, szeret is (asszem). Összejönnék vele, csak egy gond van: túlságosan határozatlan. Mindíg mindenben én kell, hogy döntsek, ha valami más opciót felvet, legalább 20x elnézést kér. Megcsókolni sem mert még eddig. Valami nagyon súlyos önbizalomhiánya van, pedig lenne mire büszkének lennie. Tudjátok, ez az a fajta önbizalomhiány, ami hosszú évek alatt alakul ki, és nem oldja meg, ha egy releváns másik (esetünkben én) az értékeit próbálja bizonygatni.

Az jó, ha valaki figyelmes, de ő túlzottan is. Úgy kezel, mint egy tökéletes valakit, folyton bókol. Tudom, most azt gondoljátok, mennyire idióta ez a csaj, hogy ilyeneken rinyál. De ez tényleg gond nekem. Én ezt nem tudnám viszonozni (pedig elég odaadó típus vagyok, de ez már nekem is sok), meg egy idő után biztos fojtogatónak érezném. ja ez meg a másik: én nonstop szociális életet élek, ő kevésbé (de azért vannak barátai persze szép számmal, mert nem lehet nem kedvelni). Lehet, hogy ez s gondot okozna később, mert nekem a párkapcsolataimban igényem van arra, hogy szórakozzak a párom nélkül is sokat... ő pedig már most, hogy még csak együtt sem vagyunk csak én, csak én, csak én... De közben meg tényleg egy szuper ember, az biztos, hogy nem vagyok szerelmes (még), de nem is szoktam az lenni...

2009. júl. 2. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem rinyálás, csak neked nem ezek az igényeid.

Én sem bírnám ha egy pasi folyton azt lesné, hogy mik az óhajaim, és próbál úgy tenni, mintha ott sem lenne. Legalábbis egy idő után nem bírnám. Valahogy folytogatónak érezném ugyanígy mint te, olyan nem természetesnek. Gondold át, hogy mit szeretnél, és el tudnád-e vele képzelni. Ha nem, akkor felesleges, ha igen, akkor meg hajrá, és légy vele kicsit türelmesebb.

Hívd el ide-oda-amoda, próbáld feloldani egy kicsit ezt a benne rejtőző feszültséget.

De játékosan is megoldhatod pl a bocsánat kéréseit, mint pl.:

ha még egyszer egy semmi dologért bocsánatot kér, akkor kapsz tőle gy puszit vagy mittudomén. Találj ki rá valamit:)

És valószínű, hogy nincs elég tapasztalata sem, ezért ilyen félénk, és nem mer nagyon kinyitódni.

Ha meg önbizalom hiánya van, akkor meg hébe-hóba dícsérni is lehet, attól egy kicsit talán feloldódik.

Csak úgy elejtve egy olyan megjegyzést, hogy na ezt tök jól csináltad, vagy meg tudná-e neked is tanítani ha olyan dologról van szó, ilyesmik.

Sok sikert:)

2009. júl. 2. 00:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyesmi voltam, emiatt szakított velem az első barátnőm. Azt hiszem egy srácnak meg kell tanulnia kicsit kevésbé 'imádni' a nőt, a barátaim úgy mondták h "meg kell tanulnom köcsögnek lenni", és azt hiszem igazuk volt.

Nekem ezt a kevésbé ráakaszkodást az tanította meg, hogy számomra váratlanul szakított velem. Eléggé összetörtem, így erős élmény volt. Nem tudom, hogy ha megbeszéled vele ezeket attól megtanulja-e, hogy hogy is kellene csinálnia a dolgot. Meg ugyebár az se néz ki jól ha egy lány azt mondja a pasinak h legyen "szemetebb" vele...

F/22

2009. júl. 2. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!