Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki még nem out-olta magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki még nem out-olta magát senkinek és a szüleinél lakik, az hogy ismerkedik?

Figyelt kérdés
Gondolom online,de hogy oldja meg a találkákat?

2012. jún. 4. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló: te egy leszbikus lány vagy?
2012. jún. 5. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:

NEM vagyok leszbikus!Csak tök jól érzem magam egyedül vagy a barátaimmal.Jelenleg nem vágyom kapcsolatra.Ennyi az egész,ettől még nem vok leszbi.

21/L

2012. jún. 5. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, tényleg nem sértésből kérdeztem, csak ha jól értem a kérdező dilemmája, hogy a szülei nem tudják, hogy meleg és hogy más melegek ilyen helyzetben ilyenkor mit mondanak, mit csinálnak. És gondoltam te is hasonló cipőben jársz, ezért írtad azt, amit írtál kommentben, csak nálatok nem foglalkoznak a szülők azzal, hogy hova mész és mikor kivel talizol. De akkor látom nálatok teljesen más a helyzet, mert nincs is semmi ehhez hasonló probléma.
2012. jún. 5. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:

A 8as válaszoló az én voltam, és nem a 11es.

Én hetero fiú vagyok 23 éves.

2012. jún. 6. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:

a nyolcas válaszoló a csaj volt...

hát elmész otthonról mert talizol egy barátoddal gondolom nem követnek kamerával..vagy akár be is mutathatod egy pasit haverodként

2012. jún. 7. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:

17:46

lósz@rt, a 8as választ én írtam. És én fiú vagyok. mellékeljek egy képet hogy elhidd?!

2012. jún. 7. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:

mellékelhetsz:DD

am azért hittem h lány vagy mert valaki megkérdezte h "8-as válaszoló te leszbikus vagy?"

és erre egy csaj válaszolt h nem...

szóval nemértem miért válaszolt a lány...ha nem ő írta -.-

2012. jún. 8. 16:25
 18/18 anonim ***** válasza:

16:25

azért mert hülye! vagy csak hiányzott matekóráról mikor a számokat tanították!

2012. jún. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!