Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még nem out-olta magát senkinek és a szüleinél lakik, az hogy ismerkedik?
Figyelt kérdés
Gondolom online,de hogy oldja meg a találkákat?2012. jún. 4. 22:37
5/18 anonim válasza:
Ismerkedés online, randi másik fél lakásán, természet lágy ölén, autóban, motelben, ami épp akad.
6/18 anonim válasza:
Sehogy.Nincs kedvem ismerkedni.
21/L
8/18 anonim válasza:
mi köze a szülőknél lakásnak és az ismerkedésnek egymáshoz??
én ismerkedem mindenhol, és a szülőknél lakom. randikat nem szoktam nekik bejelenteni, elmegy rá azt kész, nagyon nem foglalkoznak vele hogy mikor hova megyek.
Ha a barátnőm itt alszik akkor szólok hogy itt alszik és pont. Külön szoba, nem zavarunk senkit.
nem is fogok itthonról elköltözni.. 150 nm2ert, ahol csak a rezsi rám eső részét meg a kajámat kell megoldani nem fogom elcserélni egy havi 60e+os pesti patkánylyukra
9/18 A kérdező kommentje:
Nálam van közös a kettőben mivel ha elmegyek otthonról akkor kérdezi anyám hogy hova megyek és szerintem már egy idő után nem tudnék elég jól kamillázni hogy mit csinálok.
2012. jún. 5. 16:39
10/18 anonim válasza:
Van hogy tőlem is megkérdezi, ha épp ott van mikor elmegyek. Én simán megmondom hogy randim van, végül is randizni nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!