Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szóltok ehhez a "randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a "randi meghíváshoz"?

Figyelt kérdés

Egy fiú,az osztálytársam,tegnap este küldött egy e-mailt.

Ezt írta:

-Szia! El akarlak vinni téged Tunéziába,de sajnos most még nincs rá elég pénzem, de majd jövő szombaton mutatok neked valamit...

Fogalmam sincs,hogy mit akar nekem mutatni,és azt se mondta meg,hogy hol. Meg se kérdezte,hogy ráérek e.Márpedig alapjáraton jövő szombaton tuti nem találkoznánk.

2012. jún. 3. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem trollkodik :D már bocs, de egy ilyen emailt én nem tudnék még csak randi meghívásnak se venni.
2012. jún. 3. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
ez a dinamizums nélküli nyálaskodás mélyen az izlésem ellen való :D
2012. jún. 3. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát,amúgy jó fej,de azt tudni kell róla,hogy mindig viccelődik az emberekkel. Szerintetek tényleg fog nekem mutatni valamit? Vagy hagyjam a fenébe az egészet? Nekem tetszik a fiú.
2012. jún. 3. 16:47
 4/6 anonim válasza:
Ez a "El akarlak vinni téged Tunéziába,de sajnos most még nincs rá elég pénzem" ez olyan mintha azt mondaná valaki hogy "meg fogom nyerni az ötöslottót de most még nem vettem meg a szelvényt". Amúgy meg semmi értelme,ha érdekel a fiú akkor írj vissza neki hogy fejtse ki bővebben és értelmesebben,az sem elhanyagolható hogy mi van köztetek mert az alapból kizáró tényező lehet.
2012. jún. 3. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát még nincs köztünk semmi,szóval lehet csak viccelődik,mert állandóan ugrat engem. Meg úgy mindenkit általában.
2012. jún. 3. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
írd neki vissza, hogy: oké, majd Tunéziába megnézem.:D
2012. jún. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!