Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nő, aki tényleg elmegy a randirulettes randira?
Komolyan érdekel, mert én fiu létemre félek belemenni egy ilyenbe.
Az a lényeg, hogy van egy oldal, ahol regelsz, küldesz egy 500ft-os sms-t és este 8ra kapsz egy randit valakivel, véletlenszerüen sorsolják.
Szerintem ép eszü nő ebbe nem megy bele. Mert emberrablás is lehet a vége. Vagy egyéb durva kellemetlenség.
Randiztam már elég sokat, de most kb akkora kilátsátalanságban vagyok, hogy KELL egy randi.
(kedden amugy jön fel hozzám egy lány, akivel alakulnak a dolgok, de nem érzem egyáltalán biztosnak semmit, nekem azonnal kell egy nő)
"nekem azonnal kell egy nő"
Keress egy prostituáltat.
jáj mi anno a füdön hoditotuk a csajokat mentem az mtz traktorommal és ott szedtem össze rozikát is akivel még mindig boldogságba élünk nem keletek ilyen randi rulet meg ehez hasonlo modern dolgok
88/nagyopapa :D
kaptam randipárt ma, de józan logika nem csalt, mert ronda volt mint az állat:D
nem volt dagi, de ilyen 4/10
mondjuk nem értem miért szervez ki randihelyet a gellérthegy nóném zugába, odauton ugyis összetalálkoznak a párok. Még szerencse, hogy láttam buszrol, ugyhogy le se szálltam.
Dugtam már 8/10-es lánnyal is, aztán ilyenkor megkérdezem önmagamtól, hogy miért kell ilyen dolgokra fanyalodnom, hogy vakrandi, pénzért. Az sexual marketplacen nagyon hátul kullogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!