Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a legjobb helyszínek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legjobb helyszínek első randira? F/20

Figyelt kérdés

Elég jó beszélőkém van, viszont úgy érzem unalmas helyszíneket választok első randira. Olyanokat ahol, nem nagyon van semmi történés. Rendszerint beülünk valami romantikusabb helyre valamilyen italra és beszélgetünk. Ezeken a helyeken nem nagyon lehet másról beszélni, csak magunkról, mert körülöttünk semmi nem történik. Néha még nálam is van olyan, hogy nem igen van téma. Az a baj a beülős helyeken még én is elunom magam, nem hogy a csaj akit viszek... Meg tök snassz beülni egy forró csokira szerintem, mert 80% oda viszi a nőket.

Mi a véleményetek, hova menjek egy lánnyal? Csajok is írhatnának. :)

2012. jún. 1. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Javaslom a dohányzást.Az megszünteti az unalmat és a kínos pillanatokban jó menedéket nyújt egy szál cigi.Pluszban javítja az emésztést is.
2012. jún. 1. 13:35
 2/18 Csiß ***** válasza:
38%
Vidd el bankot rabolni.Az izgi lesz :)
2012. jún. 1. 13:35
 3/18 Csiß ***** válasza:
100%
@1 a dohányzás megszünteti az unalmat? :O Én most is cigizek épp és qrvára unatkozom.
2012. jún. 1. 13:36
 4/18 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem unalmas. Park, kávézó, teázó tökéletes. Vidd oda ahol jól érzed magad akkor.
2012. jún. 1. 13:44
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Szedjetek kutyasz*rt egy parkban. Együtt is vagytok és még a közért is tesztek valamit.
2012. jún. 1. 13:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és én sem szeretem a leülős/beszélgetős programokat. Nem a világom. Inkább séta (park, állatkert, akármi), vagy valami kiállítás (ha olyan a csaj - nem feltétlenül képnézegetésre gondolok, manapság már vannak izgalmasabbak is).
2012. jún. 1. 13:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
sztem elsőre ezek jó helyek.. én meg azt veszem észre, hogy a pasik 80%-a még ide se viszi a csajokat. menjetek teaházba ott össze lehet bújni
2012. jún. 1. 13:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de normális válaszokat vártam volna. A dohányzásról pedig ha megkérhetném beszélgessetek inkább az Egészség témakörében. Nem nagyon vagyok kíváncsi rá.
2012. jún. 1. 13:51
 9/18 A kérdező kommentje:

Cyan válasza tetszik. Bár ezeknél is valamivel jobb programra gondolnék.

13:49 úgy érted a fiúk legnagyobb része csak sétálgatni megy el a lányokkal?

2012. jún. 1. 13:53
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem valami jo kilátásos helyre dombtető meg ilyesmi, szerintem a csajnak tetszene ha még naplementét is lát valami abszolut romantikus lehet az.
2012. jún. 1. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!