Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a legjobb helyszínek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legjobb helyszínek első randira? F/20

Figyelt kérdés

Elég jó beszélőkém van, viszont úgy érzem unalmas helyszíneket választok első randira. Olyanokat ahol, nem nagyon van semmi történés. Rendszerint beülünk valami romantikusabb helyre valamilyen italra és beszélgetünk. Ezeken a helyeken nem nagyon lehet másról beszélni, csak magunkról, mert körülöttünk semmi nem történik. Néha még nálam is van olyan, hogy nem igen van téma. Az a baj a beülős helyeken még én is elunom magam, nem hogy a csaj akit viszek... Meg tök snassz beülni egy forró csokira szerintem, mert 80% oda viszi a nőket.

Mi a véleményetek, hova menjek egy lánnyal? Csajok is írhatnának. :)

2012. jún. 1. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bp-i vagy?
2012. jún. 1. 15:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ki? :O miért? :O
2012. jún. 1. 15:43
 13/18 A kérdező kommentje:
miért kérdezed Cyan?:) egyébként neeem. alig több mint 1 órára lakok a fővárostól
2012. jún. 1. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert lett volna még pár ötletem - de az Bp-en van. Így ha nem itt laksz, nyilván nem is aktuális. :)
2012. jún. 1. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
hááát ez így van... de azért elmondhatod azokat az ötleteket, hátha van nálunk is valami hasonló helyszín
2012. jún. 1. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne *.* bár énse vok pesti de ha nem első randi akk már akár másik városban is lehet tartani ;)
2012. jún. 1. 17:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Elmehettek bowlingozni, meg most úgyis jön a jó idő, szóval a csónakázást, vízibiciklizést is ajánlom. De én nagyon szeretem a fagyizással egybekötött sétálgatást egy parkban, közben meg persze a kellemes beszélgetést.:)
2012. jún. 1. 17:06
 18/18 A kérdező kommentje:
na ezek jó tippek :) még ilyeneket ha kérhetnék írjatok
2012. jún. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!