Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk miért tartjátok titokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zenevilag kérdése:

Fiúk miért tartjátok titokban, hogy szeretek valakit?

Figyelt kérdés
Ha szeretek valakit mondjátok el annak a személynek tuti örülne neki de miért nem mondjátok el nem értem
2012. jún. 2. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
én ugyan nem tudom milyenek a feka pasik, de a 16-os válaszolónak egy dologban nagyon igaza van. abban, hogy a magyar pasik az új kapcsolatukban is a régi sértésekről rinyálni.eszméletlenül kiábrándító. nem a jövőbe néznek, hanem a múltról rinyálnak (visszautasítások, merevedési zavarok, exek, stb.).
2012. jún. 2. 16:44
 22/27 anonim ***** válasza:
*szeretnek rinyálni
2012. jún. 2. 16:45
 23/27 anonim ***** válasza:
**hisztis rinyagépek, a nőket piszkálják, közben egy nagy ribancok szó szerint.
2012. jún. 2. 18:26
 24/27 anonim ***** válasza:

"Kiváncsi lennék én arra a mélyebb érzelmekre...:S Pont ezzel b*sszák el h gyávák, és nem alapozák meg jól a kapcsolatot érzelmileg. A kudarcra fókuszálnak, nem pedig arra h mit nyerhetnének vele, meg h úszhatnának a boldogságban. A magyar pasik többsége gáz. Például a csajoktól kapott sérelmeketsem képesek magukban kezelni, görgetik a következő kapcsolatukba."

Kíváncsi lennék, téged hányszor vertek át, utasítottak el, aláztak meg csak úgy játékból... Hányszor kellett tálcán kínálnod a szíved, és hányszor dobták azt a kukába.

Ha lenne benned érzelem, amit a férfiakból hiányolsz és ha éltél volna át ilyen kudarcokat, nem nyivákolnál hülyeségeket.

Amit meg a fekáidról írsz egyszerű provokáció. Ezt egy értelmes magyar lány sem gondolhatja komolyan. Emlékezz csak pár hónapja két feka bedrogozott tinilány erőszakolt meg. Nekik is fontosak voltak az értékek, blabla.

2012. jún. 2. 19:34
 25/27 anonim ***** válasza:

21:

A csajok mániája, hogy kb. első randin már arról kérdezgetnek, hogy hány és milyen minőségű kapcsolatai voltak a fiúnak korábban. Talán tagadni kéne a sérelmeket? Amúgy meg én pont a fordítottját tapasztalom, mégpedig hogy az új srác mindig a korábbi exekhez van mérve. Úgy értem, nem azt méri fel a lány, hogy mennyire helyes, figyelmes, hanem hogy helyesebb-e, figyelmesebb-e mint az előző(k).

2012. jún. 2. 19:39
 26/27 anonim ***** válasza:
hát akkor a nők is idióták. én gyűlölöm, ha az exekről kell beszélgetni. főleg már az első alkalmak során. szerintem ez szörnyű.
2012. jún. 2. 20:44
 27/27 anonim válasza:
Miért?!Te tudod milyen érzés ha valakit nagyon szeretsz és ő azt mondja hogy ő NEM szeret?
2012. júl. 4. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!