Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért tartjátok titokban, hogy szeretek valakit?
"Kiváncsi lennék én arra a mélyebb érzelmekre...:S Pont ezzel b*sszák el h gyávák, és nem alapozák meg jól a kapcsolatot érzelmileg. A kudarcra fókuszálnak, nem pedig arra h mit nyerhetnének vele, meg h úszhatnának a boldogságban. A magyar pasik többsége gáz. Például a csajoktól kapott sérelmeketsem képesek magukban kezelni, görgetik a következő kapcsolatukba."
Kíváncsi lennék, téged hányszor vertek át, utasítottak el, aláztak meg csak úgy játékból... Hányszor kellett tálcán kínálnod a szíved, és hányszor dobták azt a kukába.
Ha lenne benned érzelem, amit a férfiakból hiányolsz és ha éltél volna át ilyen kudarcokat, nem nyivákolnál hülyeségeket.
Amit meg a fekáidról írsz egyszerű provokáció. Ezt egy értelmes magyar lány sem gondolhatja komolyan. Emlékezz csak pár hónapja két feka bedrogozott tinilány erőszakolt meg. Nekik is fontosak voltak az értékek, blabla.
21:
A csajok mániája, hogy kb. első randin már arról kérdezgetnek, hogy hány és milyen minőségű kapcsolatai voltak a fiúnak korábban. Talán tagadni kéne a sérelmeket? Amúgy meg én pont a fordítottját tapasztalom, mégpedig hogy az új srác mindig a korábbi exekhez van mérve. Úgy értem, nem azt méri fel a lány, hogy mennyire helyes, figyelmes, hanem hogy helyesebb-e, figyelmesebb-e mint az előző(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!