Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért monta ezt vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért monta ezt vagy csak kiakar használni?

Figyelt kérdés
van egy 18 éves srác akinek bejövök és ő is nekem.az utobi pár napba üzengetet hogy szeretnék-e járni vele és én azt montam neki hogy várjon egy kicsit mert még nem felejtetem el a volt pasim.de ő erre azt üzente hogy nem tud várni.fogalmam sincs mért monta ezt
2008. ápr. 25. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha nem tud várni, ezt nem tudja megérteni akkor nincs értelme az egésznek...ha szeret most akkor két hét, két hónap múlva is szeretni fog és vár rád...ha neki olyan "sűrgős" akkor keressen jobbat, mert te is jobbat érdemelsz...amúgy meg vigyázz ezzel a sráccal egyszer ismerd meg...
2008. ápr. 25. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Ha nem tud várni, akkor csak "azt" akarja. Nem érdemes egy ilyen emberkére vesztegetni az idődet.
2008. ápr. 25. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak a szexre hajt a pasi, de másrészről én Téged sem értelek: ta tetszik Neked a fickó, akkor miért nem találkoztál vele? Nem kell még attól vele járni, és talán ha ő is jobban megismerne Téged, akkor rájönne, hogy a szexen kívül mást is akar Tőled. Szerintem a pasik nem díjazzák az "el akarom felejteni a volt pasimat" szöveget, ez tipikus lerázós duma- és hogy felejtenéd el, ha nem ismerkedsz meg másokkal- főleg olyannal, aki még tetszik is? :)

De ezt végül is te tudod!

2008. ápr. 26. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:

én ezt a még nem tettem túl magam rajta szöveget ki nem állhatom. Legalább akkora baromság, mint a legyünk inkább barátok.

Gyakorlatilag minden fajta biztosíték és igéret nélkül azt várják el az ambertől, hogy viselkedjen úgy, mintha párkapcsolatban lenne, annak minden hátrányával és előnye nélkül.

Tipikus döntésképtelen nő szöveg. Én sem várnék. Nem azért, mert csak megfarkalni akarom, hanem azért, mert 99%, hogy sosem jön el az alkalmas időpont, ha várok. Megyek az utamra, ha összefutunk még egyszer, akkor talán lehet valami. de a várakozásból sosem.

2008. ápr. 26. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!