Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet okos, kedves, őszinte, hűséges pasit találni? Ötleteket kérnék, hogy hol lehet ilyet találni, mert az interneten nem nagyon megy és nem tudom, hogy hova menjek, mert már szeretnék találni valaki tényleg rendeset?
"Van egy srác aki nagyon tetszik.."
akkor miért nem kezdeményezel Te? úgy bírom ezt, hogy hihetetlen :)
"Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én."
Nézzétek meg e3gyütt az Amerika pite-t /1.rész/, a végén Michel ecseteli a furulya rendes használati módját.
akkor gyerekek jöjjön a valódi élet. én teljesen ilyen vagyok,bpen lakom de tipikus kis vidéki srác voltam...vagyok :D szal a lényeg az,hogy én teljesen ilyen vagyok,ígyis születtem és tudjátok mit? állandóan azzal jönnek,hogy jóképű vagyok. de mindezt egybevetve csak kihasználtak a nők idáig. szóval maradjunk annyiban,hogy én meg a nők terén kezdek lemondani erről a tipikus csendes kis normális,őszinte barátnőről. sajnálom,hogy ennyire elzűllött ez a világ.
23/F
Utolsó:
akkor az lehet a gond, hogy nem vagy igazi férfi a kapcsolatban. Nem tudsz a sarkadraállni, nem vagy domináns. Naiv vagy és inkább papucs jellem. Ezzel nem sértegetni akarlak, csak jelzem, hogy mi lehet a gond. Egyébként van olyan lány, aki ezt szereti. De a legtöbb lány -- szerintem főként a vonzó, férfias külső mögé -- nem ilyet vár el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!