Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátkozik vagy csak vonzódik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkozik vagy csak vonzódik?

Figyelt kérdés

Szóval 30-as férfi létemre, már átmentem pár csajos dolgon, de most olyan a helyzet, amire nem tudom a választ. Megjegyzem régen is volt ilyen, de ott átsiklottam az egészen.

Szóval adott egy csajszi, ki már régóta tetszik, és ö is észrevett engem már régebben. Kb. egy éve beszélőviszonyba kerültünk, mivel bizonyos időközönként járok a munkahelyére (pénz költeni:) . Jól elszoktunk beszélgetni, de semlegesebb témákról, igaz ő párszor érintőlegesen elkanyarodott, de én nem folytattam a témát, mivel nem volt olyan túl erős a jel (pl. a ruhájáról beszélt). A leánynak meglehetősen sok pasi "haverja" van, elég sűrűn legyeskedik körülötte valaki, de konkrétan járni nem látom senkivel, régebben volt pasija.

Vajon vonzódik hozzám ? Vagy csak haverkodni akar velem? Vagy ami mindig eszembe jut, azt akarja hogy többet járjak a munkahelyére (üzeleti alapon?) .

Vajon mik azok a jelek, amiből ezt el tudom dönteni ?

2012. jún. 1. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy félénk..próbálj továbmenni,,hátha enged ő is!!
2012. jún. 1. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből még nem lehet tippelni sem. Talán később.
2012. jún. 1. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem félénk, alapvetően úgy veszem, hogy szivesen beszélget velem - csakhát ugye más pasikkal is...
2012. jún. 1. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

egyszerű . megkérdezed tőle hogy nem e akarna beülni veled egy kávéra hogy többet tudajtok beszélgetni?

ennyi ha igent mond akkor van esély és már látod belőle és ha ketten vagytok akkor úgyis jobban megnyílik.

2012. jún. 1. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Végülis ez a kávé igy nem rossz ötlet. Most nem jut eszembe miért vetettem el :)))
2012. jún. 1. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy más férfiakkal is ennyire közvetlen, leginkább azt jelenti, hogy szeret flörtölni.

De számodra ez csak jó jel, aki flörtöl, még nem rossz ember, pusztán nyitottabb az ismerkedésre.

26/F

2014. szept. 13. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!