Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23 éves leszek nemsokára és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves leszek nemsokára és egy 19 éves fiú tetszik. :/ ez most gáz?

Figyelt kérdés
Sose volt fiatalabb pasim... de ez a pasi nagyon megfogott... hiába 19 ... mondjuk még nem mondta hány éves én azt hittem velem egy idős de kiderült nem. még nem vagyunk együtt... csak haverok vagyunk... nem tudom mi legyen.. :D
2012. máj. 31. 20:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de öregedünk :D köszi :D am remélem én nem fogok még most is 18 nak néznek mert nem sminkelem magam meg semmi.. :D remélem majd 20 év múlva is letagadhatok 4-5 évet és így nem látszik a korkülönbség. :D
2012. máj. 31. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Te ilyen testileg visszamaradott vagy?
2012. máj. 31. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Én 24 éves nő vagyok, elvált egy lányom van már és 21 éves a párom. Erre az évre tervezzük a közös gyereket. És nem érdekel ki mit mond.

Szóval egyáltalán nem gáz!!

2012. jún. 1. 00:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Ki az a degenerált unatkozó p*csfej aki mindenkit lepontozott? o.O Gondolom nem a kérdező volt, hanem valami random idióta.. remélem a jókívánságaim utolérnek rövid úton;))
2012. jún. 1. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
mindig lesznek ilyen nyomorultak...
2012. jún. 1. 23:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Vannak válaszadók akiknek köszönöm hogy így látatlanba is fogyatékosnak titulálnak :) attól hogy nem sminkelem magam és szolizom agyon magam hogy 23 évesen 28 nak nézzen ki a bőröm még nem azt jelenti hogy fogyatékos vagyok :) aki pedig normális választ adott annak köszönöm szépen.. :) régen is sokak voltak akik fiatalabb pasival voltak. az én nagyim is idősebb volt nagypapámtól 6 évvel. :) csak azért tettem fel a kérdést mert nekem furcsa még. hogy egy nálamnál fiatalabb pasi tetszik.. még sose volt ilyen és nem is gondoltam hogy ez előfordulhat nálam
2012. jún. 3. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ki a rák kérte, hogy küldjél a buta szőke fejedről képet?! Engem ugyan nem érdekelsz! Attól mert szőkére fested magad, még nem leszel jó csaj!
2012. jún. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!