Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segiteni? (a többi lent)
14F?!
Tanulj az iskolában, ne nőket...jha bocs. izéé lányokat hajkurássz...a tojáshéj még a valagadon. várj ezzel még 2-3 évet...
annak az utolsó kettőnek hidd el igaza volt... nem 14 évesen fogod megtalálni az igaz szerelmet már bocs.. de gyakorolgass :)
amúgy sztem ne mond neki zt hogy "lenne-e kedved.. ez meg az.." mert akkor elkezd gondolkodni, hogy tényleg van-e kedve..
inkább.. "Figyelj..van egy jó ötletem.. menjünk el együtt: fagyizni/sétálni/pizzázni/gyrosozni/lopni/wc-zni/Magyar helyesírási kézi könyvet venni/ randizni/b*szni/pettingelni/beszélgetni/megnézni egy jó filmet/tanulni/vásárolni/a strandra/mosogatni/enni valamit/inni valamit/moziba/hozzád zabálni mert éhes vagyok/ hozzám mert kanos vagyok/ a temetőbe mert nekrofil vagyok/ hányni mert anorexiás vagyok te meg kövér/ csocsózni/ biliárdozni/ bowlingozni/ léghokizni/ bulizni :) ...
A péntek délután/este megfelel neked? :)
nem akkor szombaton? "
ha egyből megmondod neki mit csináljon az domináns és még választási lehetősége sincs túl sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!