Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az randizásnak számít, hogy ha meghív egy fiú sétálni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki megkérdezte hogy elmegyek-e vele sétálni, és én meg azt mondtam neki hogy igen... de akkor ez így randinak számít? mert a fiú ,akiről beszéltem, nagyon szerelmes belém, és nem tudom, de lehet hogy nekem is nagyon nagyon tetszik... :)2012. máj. 31. 19:45
11/15 anonim válasza:
tegnap 22:08
Ez eléggé hülye példa, mert a rokonoknak is adsz puszit, mégse vagy beléjük szerelmes. Sőt, a barátnőidet is megöleled, mégsem szeretsz beléjük, nem de?
Lehet úgyis puszit adni, mint majdnem bárkinek, meg úgy is, hogy életed értelmének. Ugyan így az öleléssel is (nem egy féleképpen lehet ölelni) és a sétálással is.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.... elmentünk sétálni, de nem történt semmi! ja, és ráadásul, még arról is beszélt, hogy olyan szerelmes egy lányba, akit úgy hívnak hogy Fanni, és 1héttel előbb mondta hogy nagyon nagyon nagyon szerelmes BELÉM.... hülye fasz.... :/
2012. jún. 2. 14:33
13/15 anonim válasza:
hulye f.asz xD ezen meghaltam xDDDD
14/15 anonim válasza:
Az elozo vagyok... Lehet megprobal feltekennye tenni, de lehet maskepp van.Informalodj, baratnoidtol kerdezd meg ismerik-e azt a bizonyos Fannit, stb.
Tudod mit kell tenned innen ugye?
15/15 A kérdező kommentje:
igen tudom... köszönöm szépen... :D
2012. jún. 14. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!