Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek melyik tipuso pasi jon be az aki mindenbol viccet csinal vagy a komoly tipus?
Érdekesek ezek a kérdések. Szálkás nyüzüge, vagy pocakos medve? Szakáll, vagy csupasz? Macsó, vagy érzékeny? Vicces, vagy komoly? Kék, zöld vagy barna szem?
Emberek, ha nem épp egyértelműen pozitív/negatív tulajdonságokról beszélünk, akkor mindegyiknek megvan a maga célközönsége. Bár szerintem a legjobb, ha mindkét oldalból van benned és mindegyikhez tudsz alkalmazkodni.
Ebben az esetben meg lehet fordítani úgy is a kérdést, hogy melyiket utálják jobban a csajok, ha a pasival képtelenség komoly dolgokról beszélni, vagy ha totál unalmas. Mindkettő gáz...
12:26
Arról is beszélhetnénk hogy a pasik mit utálnak a nőkben, mert nem csak pasiból van unalmas tirpák gyökér, hanem nőből is van pár!
"Arról is beszélhetnénk hogy a pasik mit utálnak a nőkben, mert nem csak pasiból van unalmas tirpák gyökér, hanem nőből is van pár!"
Tőlem beszélhetünk, fickó vagyok én is :D.
12:26 voltam és 26f
11:04
az a baj hogy nincs a fejükre írva hogy bunkók, így elkerülés kb lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!