Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas, ha rossz tapasztalatok miatt nem bízom a nőkben?
Figyelt kérdés
Már a normális viselkedésü lányokat is negatívnak érzem. 27 éves korom óta. Eddig csak rossz tapasztalataim vannak, lehet én bennem van a hiba, mert nem követem a divatot amit a reklám és a média közvetít. Emberileg nem vágok át másokat, jólelkű srác vagyok, nincs egyetemi végzettségem csak szakmáim és érettségim. Ja és nem nézek ki jól, mert nem vagyok izmos csak magas, egy farmert és inget szoktam viselni és dezodort és parfümöt használók, a hajamat viszont szokták dicsérni néha idegen lányok is, de tudom hogy ez csak egy szimpla pozitívum. 30F2012. máj. 30. 19:51
11/12 anonim válasza:
Nem szánalmas, a legtöbb nő valahol egy patkány és egy pincsikutya keveréke szellemileg. Gondolj csak bele, hány szemét pasi van, nőben is legalább ugyanannyi. Türelem, keresgélj tovább, nem benned van a hiba.
12/12 butusbrutus válasza:
Egyáltalán nem szánalmas. Szerintem sok fiú eljut erre a pontra. Korábban én is így gondolkodtam, sőt talán kicsit még undorodtam is tőlük. Mármint a képmutatástól amit csinálnak. Az olyan pasit keresek aki "megértő, kedves, vicces, aranyos" ostoba maszlagot felejtsd el. Egy jó nagy baromság, amit a nők mint egy betanult szöveget nyomatnak. Általában a bal.asz kifejezés illik egy ilyen emberre akivel mindent meg lehet csinálni és növeltethetik az egójukat az ilyen aranyos szerencsétlenekkel. Na persze kivételek mindig vannak, ez csupán az általánosság. A lényeg úgy gondolom legtöbb esetben a külső és a pénz. A belső értékek ha egyáltalán érdekel valakit, csakis utána jönnek. Jelenleg pedig valamilyen szinten igenis a ruha teszi az embert. Mivel az arcon sokat nem lehet változtatni, ezért minden másban kell megpróbálni fejlődni. Több pénzt keresni valahogy, sportolni, izgalmasabban öltözködni, tapasztalatokat szerezni, minél többet hancúrozni, ha máshogy nem megy hivatásosokkal akár. Egészen más egy olyan fiú kisugárzása akinek jut hancúr, mint akinek nem. Egy olyan férfivá kell válnod akire büszke tud lenni egy nő, ehhez meg ugye először magadra kell büszkének lenned. Elkalandoztam mindegy, legyél kicsit önzőbb, hidd el a nők önzőbbek mint hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!