Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér?
Ha netes társkeresőn írt nekem valaki és elkezdtünk egy-két napja beszélgetni msn-en, akkor mit kellene kezdenem azzal, akinek én írtam (kb.ugyanakkor) és ő is szívesen megismerne?
Nem gáz mindkettővel egyszerre ismerkedni? Vagy jobb lenne ha már most visszalépnék az egyiktől? Mert ugye mi van ha tök jól alakulnak a dolgok mindkettővel? Utána még nagyobb szemétség lenne bevallani, hogy bocs de van más...
Vélemény???
Pasi vagyok, és nem fér bele! Nem is tudom ezt jobban megfogalmazni, nem feltétlenül a pasi, hanem inkább MAGAD miatt nem fér bele. De nem is fontos, hogy miért nem...
Ezt olvasd el, nagyon hasonló a történetem, csak a másik szemszögből: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30154..
Pont hogy nem akarom az egyiket tartalékként kezelni, ha nem jönne össze a másikkal.
De akkor mit kellene csinálni? A még el sem kezdődött ismerkedésre írjam, hogy bocs de mégse, vagy ne is válaszoljak és majd rájön hogy mi van???
Bocsi a hülye kérdésekért, de eddig még sose próbáltam az ilyen fajta ismerkedést.
Nekem csak egyszer volt ilyen, megoldódott közben a probléma...de, én se tudtam mit csináljak. Így visszagondolva szerintem teljesen normális, hogy ha még ismerkedsz, akkor nem kötelezed el magad senki mellett.
Egy bizonyos pontig. Nekem az pl a csók, komolyabb randi, kézfogás lenne.
Simán belefér.
Ezek - egyelőre - nem valódi ismeretségek, hiszen valójában sosem találkoztatok. Nem kell az ilyen netes ismeretségeket sem ellazázni, de valljuk be, ez erről szól. Több emberrel megismerkedsz, a szimpatikusabbakkal randizol is, aztán akivel igazán tetszetek egymásnak, azzal majd összejössz.
De amíg ide eljutsz, addig jó eséllyel elég sok embert kell "kiszórnod". Ez randán hangzik, de így van. A netes társkeresés részben arról szól, hogy tudj jól válogatni.
Természetesen kezeld emberként a másikat, és ha nem akarsz vele ismerkedni tovább (teljesen mindegy, milyen okból), akkor ezt mondd is el neki. De amíg legalább 1-2 randi le nem zajlott, addig nem tartoztok egymásnak semmivel, mivel nem ismeritek egymást.
Tehát kezeld eszerint. Nem kell ígérni senkinek semmit, ismerkedj, flörtölj, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!