Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik neten ismerkednek, hol szoktak?
Facebook, társkeresőn vagy?
Én Love.hu-n szoktam ismerkedni, de nem sok eredménnyel. :( Hogyan kell kezdeményezni, nyitni?
Azt ne írja senki se, hogy élőben, mert élőben nincsen lehetőségem ismerkedni!
Eddig nem ismerkedtem neten, de érdekes módon a barátnőmet pont itt ismertem meg gyakorin :D nagyon valószínű hogy ő a 7. válaszoló xD
Ezzel nem azt mondom, hogy feltétlenül itt próbálkozz de soha nem lehet tudni mi jön össze :)
Most biztosan sokan lehurrognak majd, h ez hülyeség, de én a speciálisan társkeresésre szánt oldalakat egyáltalán nem ajánlanám! Rendkívül nagy a "választék", ami jó is meg nem is! Jó, mert van bőven csaj-pasi, de rossz, mert valahogy sokkal válogatósabbak is (itt most a nőkre gondolok)! Nagyobb eséllyel találsz magadnak párt, vagy legalábbis kezdetnek ismerőst egy ilyen oldalon, mint a kifejezetten társkeresésre szántakon! Valahogy könnyebben veszik a nők a közeledést!
Csak a példa kedvéért: én magam már több mint 1 éve keresgélek ilyen oldalakon, többnyire válasz és eredmény nélkül. Ezalatt 'kemény 5, azaz 5 randi jött össze a sok száz próbálkozásból! Mit adj isten, fellépek ide, kiírok egy ezen témára irányuló kérdést, és máris van 2 jelentkező! Mindez alig 1 hét leforgása alatt!
Persze ez lehet véletlen is! Mindenki döntse el maga...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!