Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Mit csináljak, hogy legyen valami köztünk?
Van egy tölem 2 évvel feljebb járó srác a suliban (ö 11.es, én pedig 9.es vagyok), aki nagyon tetszik nekem. 2 héttel ezelött bizonyos okok miatt több órájára is be kellett ülnöm. Az érettségik és a csoport amúgy is kis létszàma miatt elöfordult, hogy kettesben voltunk a teremben, míg a tanár meg nem jött, de általában voltunk legalább 3-4en. Ezelött nem ismertem személyesen, de ha láttam a folyósón vagy az ebédlöben, mindig alaposan megnéztem, mert nagyon tetszik. A vele töltött idö alatt beszélgettünk is, és órán, ha felé néztem, gyakran összeakadt a tekintetünk... egyik óra után már mindenkitöl elköszönt, megállt az ajtóban, és mikor ránéztem, mosolygott, halkan nekem is.mondott egy sziát, és utána ment csak el. Még aznap megint összefutottam vele a folyósón, akkor is mosolygott, köszönt, és miután elmentem és visszanézett, megint találkozott pillantásunk...
Szerintetek én is tetszem neki? Mit csináljak, hogy kialakuljon köztünk valami? Szinte alig látom öt a suliban, hetente max 1-2 alkalommal, de akkor sem mindig vesz észre, mert a barátaival van. Az egyik legjobb haverját ismerem, itt lakik egy utcával lejjebb tölünk, elöfordul, hogy együtt jövünk haza. Esetleg beszéljek vele, vagy öt hagyjam ki belöle? :S
Bocsánat a hosszú szövegért, nagyon köszönöm annak, aki elolvassa és válaszol rá!
beszélj vele facen
és már élőben is bátran odamehetsz. beszéljetek meg egy találkozót.
a haverját most még hagyd ki a dologból :')
Múltkor ráírtam facebookon, és beszélgettünk is... nem olyan egyszavas válaszokat adott, hanem böven kifejtette a válaszait és ö is kérdezett:)
Ma lett vége a sulinak, talán majd az évzárón még látom... :/ a találkozó ajánlását inkább ráhagyom, mert ha akar látni,úgyis megkérdezi majd - remélem... - ha meg nem, akkor nem akarom ráeröltetni. :)
De mégis.... ha csak facen tudunk majd nyáron beszélni, akkor milyen "célzásokat" tehetnék, hogy felkeltsem valamennyire a figyelmét? Mmint hogy bókokra gondolol:) múltkor mielött kiléptem faceröl írtam neki, hogy jó volt beszélgetni:) valami ilyesmire gondolok... vagy hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!