Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok olyan lány, akkor hogy legyek?
Nekem még nem volt barátom, nem is csókolóztam.. ÉS egyszer megkérdeztem a bnőmet, hogy én miért nem tudok a fiúkkal ÚGY viselkedni, és erre Ő azt mondta, hogy mert nem vagyok "olyan". De én nagyon szeretnék olyan lenni. És ne úgy vegyétek, hogy erőlködnöm kell, hogy olyan legyek akivel járnának, csak nem vagyok benne biztos, hogy menne nekem. Tehát ha 16 éven keresztül nem voltam olyan.. csábító személyiség, akkor el lehet kezdenem?
Igen, ez egy hülye kérdés volt, csak azért írtam ki, hogy ne vesszen a feledés homályába ez a pár sor, de akkor is, kicsit kétségbe vagyok esve, nem gondolom rossz nőnek magam, csak a fiúkkal nem találok közös nyelvet.. (szó szerint sem).. akkor... várom a kreatív válaszokat.
Egyet mondok: NE akarj olyan lenni, aki nem vagy. A megjátszás az soha nem nyerő.
De hogy mondjak hasznosat is: ha nem vagy az a csábító típus, aki flörtöl fűvel-fával, akkor ne erőltesd, mert csak kényelmetlenül fogjátok magatokat érezni. Inkább kis lépésekben haladj, legyél inkább az a mosolygós lány, aki olyan kedvesnek néz ki és akivel meg szeretnének ismerkedni a fiúk. És barátnőd nem feltétlen mond igazat, ebben a korban szeretik egymást lehúzni a barátnők, h ők jobban érvényesüljenek.
köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok:D
egyébként baráti szinten nagyon is jól elvagyok velük, kb. 2 éve kaptam egy "felkérést" az egyik most is jó barátomtól, de egyszerűen képtelen vagyok ilyesmire. Talán még mindig nyitott lenne rá, de én úgy nem lennék senkivel, hogy nincs vonzalmam iránta. Meg persze azért is írtam ki a kérdést, mert van egy fiú, akivel szeretnék ígyis úgyis megismerkedni, és hát.. ahhoz úgy érzem "olyannak" kéne lennem. Mert az, hogy jófej, kedves és mosolygós vagyok eddig nem volt elég.
Jó, most jönnek azok a válaszok, hogy akkor válasszak másik pasit? De nem könnyű, mert Ő tényleg nagyon tetszik.
És még egyszer köszi a válaszokat.
"méltó lesz hozzám" ez a mondat fog csengeni a fülemben egész este:D hát igazából elég jól ismerem már, és Ő is engem, szóval már csak az a plusz hiányzik, a rámenősség, nyitottság, stb...
még egyszer köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!