Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok olyan lány, akkor hogy legyek?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt barátom, nem is csókolóztam.. ÉS egyszer megkérdeztem a bnőmet, hogy én miért nem tudok a fiúkkal ÚGY viselkedni, és erre Ő azt mondta, hogy mert nem vagyok "olyan". De én nagyon szeretnék olyan lenni. És ne úgy vegyétek, hogy erőlködnöm kell, hogy olyan legyek akivel járnának, csak nem vagyok benne biztos, hogy menne nekem. Tehát ha 16 éven keresztül nem voltam olyan.. csábító személyiség, akkor el lehet kezdenem?

Igen, ez egy hülye kérdés volt, csak azért írtam ki, hogy ne vesszen a feledés homályába ez a pár sor, de akkor is, kicsit kétségbe vagyok esve, nem gondolom rossz nőnek magam, csak a fiúkkal nem találok közös nyelvet.. (szó szerint sem).. akkor... várom a kreatív válaszokat.

2012. máj. 28. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
külj képet priviben
2012. máj. 28. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyet mondok: NE akarj olyan lenni, aki nem vagy. A megjátszás az soha nem nyerő.

De hogy mondjak hasznosat is: ha nem vagy az a csábító típus, aki flörtöl fűvel-fával, akkor ne erőltesd, mert csak kényelmetlenül fogjátok magatokat érezni. Inkább kis lépésekben haladj, legyél inkább az a mosolygós lány, aki olyan kedvesnek néz ki és akivel meg szeretnének ismerkedni a fiúk. És barátnőd nem feltétlen mond igazat, ebben a korban szeretik egymást lehúzni a barátnők, h ők jobban érvényesüljenek.

2012. máj. 28. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy:"De én nagyon szeretnék olyan lenni." Tudod ezzel az "olyan"-nal bnöd nem mondott semmit. Milyen nem vagy? Ennyiböl csak azt lehet mondani, hogy legyél nyitottabb, elfogadobb! Vszinüleg nem a küllemeddel van gond. Talán egy kicsit zárkozott vagy? Fel a fejjel, sok sikert! ( Priviben tényleg küldhetnél képet magadrol. Bizonyitva ezzel, hogy tudsz nyitni.)
2012. máj. 28. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Minden fiúnak más jön be, nem kell "olyannak" lenned, hogy értékeljenek téged (főleg ha ehhez még meg is kellene játszanod magad). 16 évesen nem vesztettél még semmit, de érthető, hogy vágysz a boldogságra. (Amúgy az általad írt pár sorból nekem az jött le, hogy értelmes lány lehetsz, szerintem sokkal értelmesebb, mint a kortársaid többsége.) Lehet, hogy rossz pasikat fogtál ki, akik nem az olyan típusú lányokat értékelik, mint amilyen te vagy, de emiatt nem szabad kétségbe esned. Az én szememben pl. sokkal többet ér egy olyan lány, aki normális, akivel el lehet beszélgetni, akivel jól el lehet tölteni az időt. Szerintem ott lehet a baj, hogy picit kevés az önbizalmad, és talán nem vagy elég laza és nyitott. Egyébként nem feltétlenül boldog az, aki csábító típusú nő, egy másik kérdésnél kifejtettem már, hogy a "pasifalók" sokszor különböző komplexusokkal küzdenek, így akarnak kompenzálni ezt-azt. Úgy gondolom, maradj meg olyannak, amilyen vagy (főleg ha jó nőnek tartod magad), de legyen kicsit több önbizalmad, és ne görcsölj rá a dolgokra, szerintem így is el fog jönni a te időd, és lesz majd egy fiú, aki büszke lesz arra, hogy te lettél a barátnője.
2012. máj. 28. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "olyan"? Biztos, hogy a barátnöd tényleg barátnöd, ha ilyen választ adott neked? Szerintem gondold végig, hogy miért nem találsz közös nyelvet fiukkal? (Egyikkel sem az ismeretségedböl, barári szinten sem?)
2012. máj. 28. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok:D

egyébként baráti szinten nagyon is jól elvagyok velük, kb. 2 éve kaptam egy "felkérést" az egyik most is jó barátomtól, de egyszerűen képtelen vagyok ilyesmire. Talán még mindig nyitott lenne rá, de én úgy nem lennék senkivel, hogy nincs vonzalmam iránta. Meg persze azért is írtam ki a kérdést, mert van egy fiú, akivel szeretnék ígyis úgyis megismerkedni, és hát.. ahhoz úgy érzem "olyannak" kéne lennem. Mert az, hogy jófej, kedves és mosolygós vagyok eddig nem volt elég.

Jó, most jönnek azok a válaszok, hogy akkor válasszak másik pasit? De nem könnyű, mert Ő tényleg nagyon tetszik.

És még egyszer köszi a válaszokat.

2012. máj. 28. 19:38
 7/10 A kérdező kommentje:
A barátnőmről meg nem tudok mit mondani, ilyen és kész. :) Én se vagyok tökéletes.
2012. máj. 28. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha valakinek a kedvéért gyökeresen meg kellene változnod, akkor az illető talán nem is érdemel meg téged. Aki igazán szeret valakit, az elfogadja az illetőt olyannak, amilyen (kisebb változtatások persze lehetségesek, de azt ne várja már el tőled senki, hogy "olyan" legyél, holott nem vagy az, és talán a lelked mélyén úgy érzed, hogy nem is akarsz az lenni). Szerintem inkább várd meg, hogy jöjjön valaki olyan, aki a jelenlegi énedet szereti. Az, hogy jófej vagy, meg kedves, jó dolog, de valamilyen szempontból tényleg "kevés", mert csak ebből nem feltétlenül alakul ki a másik emberben vonzalom. De erre nem igazán az a megoldás, hogy "olyan" lány leszel, hanem az, ha lazább, nyitottabb, érdekesebb vagy. Amúgy remélem, hogy az a srác, aki most tetszik neked, méltó lesz hozzád, de szerintem ismerd meg őt alaposabban, nehogy csalódás legyen a vége.
2012. máj. 28. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:

"méltó lesz hozzám" ez a mondat fog csengeni a fülemben egész este:D hát igazából elég jól ismerem már, és Ő is engem, szóval már csak az a plusz hiányzik, a rámenősség, nyitottság, stb...

még egyszer köszi:D

2012. máj. 28. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
csak egy kis játékosság kell szemezésnél vissza nézni mosolyogni picit
2012. máj. 30. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!