Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar egyáltalán valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

Figyelt kérdés
gyakorltilag nem igazán sőt..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd idővel... azóta nem mertem gondoltam ő majd ..megteszi és mégsem :(((
2008. ápr. 24. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
2008. ápr. 24. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
2008. ápr. 24. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetőség! Hagyd őt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tőled és mennyire illetek össze.

Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetőleg ne ugorj át lépcsőket.

2008. ápr. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!