Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az abszolút nyero egy srácon?
Gondolok a személyiségére. Konkrét dolgokat, ne csak annyit, hogy legyen jó humora, hanem apróklékosabban: legyen enyhén szarkasztikus humora, egy kis iróniával fuszerezve.
Írhattok megjelenést is.
Megsúgom: mindenkinek más az ideális, a nyerő.
Amúgy nekem az, hogy legyen min. 25 cm a farka. Na puszi!
Sp voltam sziasztok
nem tudok olyan müvészien írni mint amilyen példár adtál, de nekem az a nyero ha oszinte, és kedves. nem szeretem azokat akik játszák a nagymenot, s azt hiszik hogy jobbak lesznek attól hogy más embereket égetnek, és piszkálnak. s közbe a háttérbe a barátai röhögnek a beszólásán pedig egyáltalán nem vicces.
legyen oszinte kedves, és vicces. az sem baj ha helyes, de a kinézet nálam mellékes.
Not sure if stupid, or trying to be funny.
Ha odamegyek egy csajhoz, kezdjem mutogatni a szeméremszorzetemet?? :D
szeretetedet egy lány iránt 5 féle módon tudod kifejezni
ebbél általában 2 mód az amelyiket érzékeli is... rá kell jönni melyik 2 az amelyiket érzékeli.. a többit módot elhagyni és azt kettőt nyomatni tovább...
módok:
1. Minőségi idő:
-Amikor jót beszélgetsz a lánnyal és mély érzelmi dolgokról is beszélsz vele.. csak rá figyelsz az adott idő szakaszban.. mondjuk a szemébe nézel és beszélgetsz vele 30 percet az jó.. 4-5 órát az még jobb
2. Elismerő szavak:
-Amikor bókolsz neki... megdicséred úgy hogy elolvadjon tőle.. mondjuk ne sablont mondj hanem frappáns szöveget.. (most nem fogok ilyet írni, nézd a csajozós szövegeknél)
3. Szívesség:
-Amikor szívességet teszel neki.. vmi apróságot.. mondjuk felveszed neki a leesett akármit, segítesz írni neki a házit.. vagy vmi kedvesség... tudd hogy hol segíthetsz mikor és ajánld ezt fel..
4. Ajándékozás:
-Aki ezt szereti annak nem az számít hogy mit adsz hanem hogy szívből.. valóban ez az igazság.. ezt könnyen le lehet tesztelni.. adsz a lánynak egy szál virágot (de szívből add, hogy lássa hogy szereted) és a lány nagyon örül neki akkor bizony bármit adsz neki ajándékba örülni fog.. akár egy kavicsot is adhatsz neki csak mond azt: " te jutottál róla eszembe.." <--- EZ CSAK PÉLDA!!!!
5. Érintés:
-Amikor az számít ahogyan hozzá érsz.. kicsit közelebb állsz hozzá, hogy össze érjen a vállatok.. köszönésnél megöleled vagy megsímogatod a vállát/hátát amikor ott áll melletted..
most jön a nehéz része.. ki kell szúrnod, hogy melyik gesztusnak örült a legjobban és hogyan reagálta le azt..
FIGYELEM!! általában aki amelyik módon kifejezi a szeretetét azon a módon szeretné kapni azt.. tehát ha egy lány megsímogat mert szeret akkor tedd meg te is nem lesz fura :)
akinek minőség idő a szeretet-nyelve annak általában kevés ideje van mert mindet a barátaival tölti, de szívesen beszélget :) ezek általában beszédes típusok..
ha kérdés van írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!