Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút nem vagyok vicces. Van értelme így csajozni, randizni?
Figyelt kérdés
Soha nem tudtam a nőket megnevettetni. 21/F2012. máj. 5. 05:36
1/9 anonim válasza:
Van. Nem ez számít nekik, hanem a külső.
2/9 anonim válasza:
Én nem bírom a vicces alakokat, nem tudom őket komolyan venni. Persze azzal nincs bajom, ha néha-néha lehet valakivel nevetni, de a komolyabb embereket jobban elviselem.
3/9 anonim válasza:
Mutasd meg nekik a bankszámlakivonatodat, attól biztos elröhögik magukat, avagy egyből beléd szeretnek és ott egyből letepernek.
4/9 anonim válasza:
Én is jobban kedvelem a komolyabb férfiakat,mivel én is elég komoly vagyok.
5/9 anonim válasza:
inkább legyen egy férfi komoly, mint komolytalan. de azért persze jó ha megtud egy srác nevettetni. biztos benned is rejlik humorérzék nem hiszem hogy ennyire komor lehetsz. 15L
6/9 anonim válasza:
hát biztos van, nekem nem pálya, de ez nem jelent semmit.
7/9 anonim válasza:
Néha pont az a vicces, hogy valaki nem vicces. Simán elröhögcsélek rajta akár egész nap, ha olyan fapofa típus. :D
8/9 anonim válasza:
de engem most megnevettettél ezzel a kiírásal XD úgy tűnik nem vagy reménytelen eset ;)
(Y)
9/9 anonim válasza:
Itt egy vicc, amit adott esetben bedobhatsz, randira ideális :DD
- Mi rosszabb van annál, mint amikor kukacos almába harapsz?
- ???
- Ha megerőszakolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!