Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy azért nem volt sosem barátnőm, mert még 170cm magas sem vagyok? Tényleg ennyire sokat számít a lányoknál, hogy a minden fiú 180-190cm magas legyen? Miért nem akarnak alacsony fiúkat, mi bajuk van velük?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 23:42
11/24 anonim válasza:
Volt barátnöm nem magas 160-165 magas 15éves és ugyanakkorák voltunk talán kicsit voltam magasabb és idösebb is volt nálam 2-3 honappal és értem egy naggyából 180-185cm magas gyereket hagyott el .... nah mindegy ;)
12/24 Tojasleves válasza:
Az én 165 centimhez van egy 180-as barátnőm. és marha jól megvagyunk 4,5 éve. és ki tudom nyitni a tetőablakot a buszon :)
13/24 anonim válasza:
Úgy kinyitni nem számít ha fel kell állnod hozzá az ülésre.. :D
15/24 anonim válasza:
kis emberek nem kellenek senkinek
Ők selejtek. Ne akarjanak senkit maguk mellé.
Mondom ezt így hogy ekkora vagyok.
166 cm/ F
16/24 barbi0220 válasza:
Én 161-nél magasabb vook (és csaj) engem nem érdekel a magasság csak ami belülvan az a lényeg!! Keress ilyen csajokat és boldogulni fogysz hidd el!!
17/24 anonim válasza:
Az jó mert én 186cm és 73kg vagyok, és mégsem volt még barátnőm... és 18 vagyok. És most jöhetnek hogy bűn ronda vagy, ezt azért ne, mert nem igaz.
19/24 anonim válasza:
Nem lehetséges. :) Amúgy tényleg vannak aranyos 150 körüli lányok. Én pl. 156 cm vagyok, nekem még a 170 cm is magas :D És elmondom neked, hogy van a sulinkban egy még nálam is alacsonyabb srác, hát szinte minden csaj vele akar járni, pedig fél fejjel alacsonyabb csak nálam, de tényleg nagyon intelligens, kedves, aranyos. És természetesen mindig van neki barátnője... :) Szóval nem, nem ezen múlik.
20/24 anonim válasza:
Van egy 28 éves haverom, kb 170 magas és kb 20 nővel feküdt le mostanra, úgy, hogy ebből csak 1-2 egyéjszakás kaland, ráadásul volt egy 7 éves kapcsolata is. Van 165 magas ismerősöm is, akinek szintén folyamatosan van csaja. A magasság szerintem olyan, mint a mellméret a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!