Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú 17 a csaj 15. Mi van akkor ha a fiú 18 lesz és a csaj még akkor is csak 16? Lennt bővebben.
Figyelt kérdés
Na szóval ezen töröm a fejem egy jó ideje,hogy ilyenkor mi van?A srác Pedofil?vagy ezzel semmi baj sincs?2009. jún. 29. 21:39
1/8 anonim válasza:
Dehogy vagy pedo :)
van ismerősöm 10év a különbség köztük.
hidd el nem korban mérendő a szerelem.
2/8 anonim válasza:
már miért lenne pedofil? ezt még csak a törvény sem büntetheti, mivel a lány sem kiskorú már... nincs ezzel semmi baj!
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
én 16 vagyok (lány) barátom most augusztusban lesz 19.
és nem pedofil XD
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De félreértés ne essék ez az eset nem velem történt.14 éves vagyok csak már fél éve ezen gondolkodom hogy ilyenkor mi van?Mégegyszer köszi a válaszokat!!!
2009. jún. 30. 10:15
6/8 anonim válasza:
Semmi, nagyobb korkülönbség is szokott lenni.
7/8 anonim válasza:
Semmi, én 16 vagyok (októberben leszek 17), a barátom 20 lesz augusztusban. Anyukám 16 éves volt, amikor összejött apukámmal, aki akkor 23 éves volt, ez mondjuk szerintem kicsit sok, de ezzel a két évvel semmi gond nincs.
8/8 anonim válasza:
ha beleszeretsz 15évesen egy 23éves pasiba az sem lesz nagy korkülonbség ha te vagy abban a helyzetben 8év ... olyat is ismerek h 11év a korkülönbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!