Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ki az álompasitok és miért?
Még azt is írjátok le kérlek ,hogy mit az a külsőség, ami nagyon tetszik nektek és azt is hogy mit szerettek jobban.
Ha egy 16 éves srácnak bababőre van, vagy borostás?
Izmos- vézna? stb.. és lehetőleg képeket is kérnék ,de mindenre kíváncsi lennék!
És az is érdekelne, hogy a kicsit híresebb csajokat, hogyan kell meghódítani.
16/f
Hm, szeretem a sötét hajú fiúkat.
Egy sötét barna hajú srác, sötét barna szemekkel.. wow.
Barna vagy sötétszőke haj az,ami jobban megfog,esetleg kék vagy zöld szem :) de a barna is lehet nagyon szép:)
szóval ezek kevésbé lényegesek..
mindenképpen bababőre legyen,hiszen 16 évesen nem is nagyon tudsz még borostás lenni,csak max.nagyon nagyon minimálisan..de ennyi idősen még ne akarj idősebbnek tűnni,mert gyerek vagy!! :)
izmos vagy vézna?ez is ugyanaz,mint az előző,hogy ne akarj ennyi idősen izomagy lenni,az olyan természetellenes..nem baj,ha néha edzel,de ne ess túlzásokba :)
és arra válaszolva,hogy hogyan hódítsd meg a népszerű lányt..próbálj vele kedves,aranyos lenni,semmiképpen nem tettetni a nagymenőt,hanem csak add magad,nevettesd meg,legyél vele megértő,nem pedig bunkó,mint a legtöbb fiú..ha más vagy,mint a többi,az már jó pont ;)
Szia :)
Hogy valaszoljak a kerdeseidre:
Szerintem akkor legyen babaarca egy sracnak, ha nem nezz ki 16nak hanem fiatalabnak, mert ha tenyleg 16 nakcvagx tobbnek nezz ki akkor az oke. Peldaul ott van 2 Face ( Dezso Bence) rola nem nezed ki h 17eves, meg rajta furcsnan allna a borosta.
Szerintem fontos h a pasinak legyen izma 16 evesen, mert az szep :)
Szerintem olyan haj legyen mint 2Face-nek. Az nem is nagyon pawa, az meg mindenkinek a turheto kategoriaba tartozik,mert sokak nem szeretik ha a pasijuknak ecsethaja van :)
A szemszin az teljesen mindegy. Nem szamit, ha belenezek akkor ugyis eltudom donteni hogy tetszik-e vagy nem :)
Tudom h magassag ellen nem tehettek semmit mert nem ti dontitek el,hogy milyen magasak legyetek, de egy 183 az jo :) mert pl. A 170cm magas csajok ha felvesznek egy magassarkut akkor meg mindig kissebbek a pasinal :)
Tovabb nem tudom reszletezni. De az is fontos h szep keze legyen es ne ragja a kormet mert attol rosszul vagyok. A stilus is fontos, jarjon igenyes ruhakban, szerintem a pull&bear annak a korosztalynak van kitalalva ☺
illetve... ja nem ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!