Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem merek vele még egyszer randizni mert félek hogy nem leszek elég neki?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerkedtünk meg neten , kb 1 hónapja találkoztam vele nagyon jól elvoltunk csókolóztunk meg minden.Félek ,hogy csak azért mert elég sokat ivott és nem is látott eléggé sötétben. Tegnap volt egy vitánk felhívott és mondta, hogy döntsem el mit akarok és ha folytatni akarom találkozunk minél előbb. Eléggé utálom magamat ahogy kinézek de nagyon tetszik nekem ez a fiú, éppen ezért tartok attól , hogy azt mondaná egy következő találkozás után "nem kellesz nekem" ( v vm hasonlót)

Légyszi valami tanácsot írjatok vagy ötleteket mit csináljak?! :( Vagy Csak pár jó szó jól esne, hogy növeljem a bizalmam :/

És ha kérhetlek ne azzal gyertek , hogy szánalmas vagyok

18/L

2012. máj. 27. 20:26
 1/5 Marada ***** válasza:
Szerintem ha megint találkozni akar veled akkor nincs gáz.
2012. máj. 27. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Találkozz vele nyugodtan. Azóta is hívogat nem? Tehát érdekled.

25/N

2012. máj. 27. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindennap beszélünk, vagy telefonon hív , vagy sms vagy néha interneten

de annyira dicsérget így hogy egyszer találkoztunk szerintem teljesen másmilyennek gondol vagy én nem is tudom.. kombinálok:/

2012. máj. 27. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Túlgondolod a dolgokat! Keres? Akkor többet akar! Nem poénból hívogat! Találkozz vele! Mit veszíthetsz? Attól félsz, h elutasít? Ennyit az 1. alkalommal is megtehetett volna, hiába ivott! Itt az ideje, h összekapd magad, és találkozz vele, mert Ő is ezt akarja!
2012. máj. 27. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Találkozz vele és sodródj az árral. Ne stresszeld túl a dolgokat, mert attól nem lesz jobb.

24/N

2012. máj. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!