Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor ezt mire véljem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt mire véljem? Miért írt ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy srácot,akit előtte nem ismertem.Megbeszéltük,hogy találkozunk,de az elmaradt,mert mindketten elég elfoglaltak vagyunk.

Erre három hónap után (annyi ideje "ismerjük" egymást) írt,hogy találkozzunk,ha akarom.

Előtte azért maradt el a dolog,mert a családjában elég nagy gáz ütötte fel a fejét (ismerem őket,csak eddig őt nem ismertem,a tesóját ismertem régebb óta).

Most írtam neki egy időpontot,de azt mondja,dolgozik.

Én már tulajdonképpen nem is nagyon foglalkoztam vele,mondván,hogy ez elúszott,de akkor miért írt ennyi idő után? Most már miért állítja azt,hogy dolgozik (holnap,de holnap csak néhány ember dolgozik,szóval biztosra merném venni hogy hazudik)?

Légyszi adjatok valami értelmes tanácsot,most ezzel mit csináljak? Várjak? Köszönöm előre is,mert nincs nagy tapasztalom ilyen téren!

2012. máj. 27. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a munkája? egyáltalán nem biztos hogy hazudik...
2012. máj. 27. 15:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Talán valami papírmunka...könyvelés? De ez nem biztos.

De azért az durva,hogy három hónap alatt egy szabad perce nem volt...

2012. máj. 27. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy pinahiánya van, és időközben megoldotta nélküled a gondot. ha én lennék a srác helyében, legalább valami normális magyarázatot adtam volna, és felajánlottam volna egy másik időpontot.

tényleg nem stimmel valami, szerintem innentől kezdve ne foglalkozz vele. legyen az ő gondja, és ha tényleg akar valami akkor majd tesz érte, és minimum felhív.

2012. máj. 27. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Annyi esze neki is van, hogy holnap munkaszüneti nap, akkor mást hazudok....

Nagyon sokan dolgoznak, és szerintem nem hazudik!

2012. máj. 27. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát azért köszi...de nem vártam volna,hogy ilyen,mert a szülei és a tesója is rendesek (tesóját nagyon jól ismerem),de őt nem.Vagy lehet,hogy félénk? Fogalmam sincs...
2012. máj. 27. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
ha így leráz, hogy "dolgozik" akkor inkább hülye. még ha igazat is mond
2012. máj. 27. 16:13
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért írt ő,hogy találkozzunk? Ezt az egyet nem értem igazából.Most meg minden hülység...munka,vizsga,már kezd elegem lenni!Nekem is sokat kell tanulni...szerintem többet mint neki,bár mondjuk én nem dolgozom.
2012. máj. 27. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
nem érdemes foglalkozni vele. nem érdemli meg. ha tényleg akar valamit, akkor majd tesz érte. te meg maradjál nő
2012. máj. 27. 16:24
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi...:)
2012. máj. 27. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg reálisan nézzük a dolgot el lehet hinni hogy dolga lesz holnap.Ezen a 3 hónap múlva jelentkezek dolgon bukta el az egészet.Engem nem érdekelne,nem vagyok esernyő hogyha kellek előránt egy idegen ember,ha meg száraz idő van vagy van más is akkor meg elfelejt.Néhány szóban ne tudjon jelezni felém az illető ez idő alatt?Ugyanmár
2012. máj. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!