Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? Az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Az a problémám, hogy én mindig csak a nagyon szép lányokat veszem észre.

Figyelt kérdés
(Szöke szép alaku) Tudom, hogy a belsö is fontos de nekem az az álmom, hogy egy szöke barátnöm legyen. Jol van nem pont szöke 100%, de szép legyen. DE én nagyon reménykedek abban, hogy megfogom taláni a hozzám illö nagyon szép lányt. Akit nagyon, de nagyon szeretni fogok.Irjatok véleményeket légyszi.
2009. jún. 29. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem baj, ha a szép lányokat veszed észre, így vannak vele a legtöbben. De azért reálisan nézd a dolgokat. Hogy van esélyed egy nagyon nagyon szép lánynál? Mert, ha nem, akkor maradj az átlagnál. Tudom persze, nem minden a külső, de egy "fullos" csajnak nem nehéz válogatnia, és ő is inkább a jó csávókat nézi meg.
2009. jún. 29. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
és 16/L Honey voltam
2009. jún. 29. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

Ezzel én is így vagyok. Tökéletes kinézetű barátnőre vágyom. Ha már 18 évig magányosan tudtam élni, akkor most már inkább kivárom, és nem adok alább egy fullosnál :)

Így alaposan be tudom majd pótolni az eddigi nőhiányomat.

2009. jún. 29. 20:03
 4/15 anonim válasza:
Szia én azt mondom hogy lehet h szőkét meg nagyon jó kinézetű csajt akarsz de először gondolj bele ezeknek a csajoknak mind van barátjuk ( pasijuk)ez az egyik másik pedig hogy nem csak szőkékből all a világ vanak más csajok is.
2009. jún. 29. 20:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A csajok meg a fullos pasikra varnak.Aztan szep lassan kihal a Fold...
2009. jún. 29. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Sokan srácok azt hiszitek a külső minden. De az az igazság, hogy azok a lányok akik tényleg húú de fullosak olyan s*gg hülyék, hogy kérdezel és a "he?" és a "mivan?"-on kívül mást nem hallasz.

De higyjétek el ha szerelmesek lesztek és átlag szép lányt fogtok fullosnak találni.:) Aki nem csipog nem hisztizik.:D

2009. jún. 29. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindenki jó csajt vagy jó pasit akar, ez szerintem normális. Senkitől sem hallottam még hogy "csúnya nőt akarok".:D
2009. jún. 29. 20:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha mindenki tetszene mindenkinek, unalmas lenne ez a világ :D
2009. jún. 29. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Meg hát mindenki mást tart fullosnak. Volt már rá példa, hogy egy csaj csomó haveromnak bejött, nekem meg egyáltalán nem. Ellenben aki nekem tetszett, az meg senki másnak nem. Mondom én, így izgalmas az élet :)
2009. jún. 29. 20:20
 10/15 anonim válasza:

Ez nem hinném, hogy probléma. Nagyon sok nagyon szép lány van a világon.Biztos megtalálod majd az igazit.Én mindenesetre szurkolok;)

ui.:azért a belső télleg a legfontosabb

2009. jún. 29. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!