Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Most már bánom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Most már bánom.

Figyelt kérdés
Volt egy fiú májusban, akivel sokat beszélgettünk, jól elvoltunk, és be is vallotta nekem, hogy tetszek neki, és szívesen találkozna velem többször is. Nekem volt egy másik srác, akibe régóta bele voltam zúgva, de vakon, pedig volt barátnője, de úgy voltam vele, hogy amíg másba vagyok szerelmes, addig minek hülyítsem? Ezt elmondtam neki is, és ő azt mondta, hogy megérti, ha előbb elmondtam volna neki, akkor is megértette volna, és ő nem erőltet semmit, ha én is akarom, akkor találkozhatunk, stb. Amikor máskor beszéltünk, akkor kicsit passzív voltam emiatt, mert bűntudatom volt, mivel nem voltam biztos, hogy ő most akkor hogy is van, mert én akkor max. barátságot tudtam volna elképzelni. Azóta nem is beszéltünk, gondolom észrevette rajtam a passzivitást. Most már bánom, hogy hagytam veszni a srácot. Szerintetek érdemes lenne próbálkoznom még nála?
2009. jún. 29. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez csak akkor derül ki, ha megpróbálod ;)
2009. jún. 29. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen érdemes lenne próbálkoznod. Ha tudsz ülj le vele és mond el neki mi az amit most érzel.
2009. jún. 29. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ne úgy tűnjön, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.
2009. jún. 29. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is valahogy így jártam.

Én azóta amikor beszéltem a sráccal tök fura volt velem,

azóta nem is beszéltünk. Furcsa, hogy az ember mennyit

változik egy rövid idő alatt.

Mert már teljesen másképp látom azt a srácot akire

azt mondtam, hogy esélye sincs nálam.

2009. jún. 29. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
ez velem is elofordult talkoztam 1 fiuval akinek teszettem de nekem nm jott be nagyon majd utana nm is beszeltunk ,amig egyszer megis szobaalltunk ,es talkoztunk is ;azota csak o jar az eszembe ...Szerintem nyugodtan probalkozz ala hisz "proba szerencse"ahogy en szoktam mondani:P:)
2009. jún. 29. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
igen beszélj vele és mond meg neki h mit érzel most.
2009. jún. 30. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem is beszélj vele, énnél rosszabb már ugy sem lehet és ha megpróbálod nem veszitesz azzal semmit. velem is megtörtént ez ck annyi különbséggel hogy és sokszor visszautasitottam. majd egyszer rájöttem hogy kár volt, nem kellett volna. majd az egyik barátnőm elkottyantott vmit előtte és igy elmondtam neki, hogy mit érzek, ugyan nem jöttünk össze de legalább tudtuk mindketten hogy mihez tartsuk magunkat(ekkorra ő már elfelejtett engem) na de nem lett tragikus vége ő ugy nézett rám, mint egy jó barátra elfelejtve hogy az elétt mennyi szenvedést okoztm neki, lassan én is elfelejtettem és most is nagyon jó barátok vagyunk, tudom hogy bizhatok benne és bármikor bármit megbeszélhetek vele! na én csak azt tudom mondani hogy próbáld meg, biztos hogy egy próbálkozással semmit nem veszitesz!
2009. júl. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!