Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
► Miért nem jön össze semmi? ◄
Én a múltkor egyedül voltam itthon.
És elkeseredettségemben, na meg hülyeségemben, de legfőképp unalmamban kiszedtem a cipzáros kapucnis felsőmből a kapucni részéből azt a hosszú madzagot.
Körbe tekertem a nyakamon :D:D:D:D jól megcsomóztam a másik felét pedig a létra fok legmagasabb fokára kötöttem. :D:D:D:D:D
Ezt mind csak hülyülésnek szántam, de ráb.sztam mert ne tudtam kicsomózni, :D:D:D:D: ott lógtam lábujjhegyen szerencsére pont jött anyám a piacról és levágta rólam ollóval :D:D:D:D:D
azóta nem maradhatok itthon egyedül :D:D:D:D:D 20f:D:D:D:D:D
Nehéz megváltozni, de meg lehet és kell is. Egyébként teljesen magától végbemegy a változás, egész életed során folyamatosan fejlődik a személyiséged. Az, hogy most milyen vagy, az az eddigi életedtől, tapasztalataidtól, neveltetésedtől függ. Nem eljátszanod kell egy másik személyiséget, hanem mondjuk ha szeretnél magabiztosabb lenni, azt építsd be a személyiségedbe. Az a legjobb módszer, hogy odafigyelsz a tetteidre és előbb utóbb megszokod és menni fog kapásból.
Ja és ha egy pasi ronda még lehet az esélye a nőknél, viszont ha egy nő alapból ronda akkor.. hát szívás. A férfiaknak jobban számít a külső, míg a nőkre nagyobb hatást gyakorol a kisugárzás, személyiség. Én hiába vagyok magas, kigyúrt, tetszek a lányoknak, de annyi csajozást elszúrtam már azzal, hogy feszült voltam vagy teszetosza. Egyből megérezték, hogy valami nem oké a kisugárzásommal. Szóval van remény fiúk tessék gyúrni és lazulni sokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!