Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » ► Miért nem jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

► Miért nem jön össze semmi? ◄

Figyelt kérdés
Már komolyan mondom, ettől leszek antiszociális. Egy 17 éves lány vagyok és még nem volt semmilyen kapcsolatom. Kedvesnek és szépnek tartom magam (nem undorodok magamtól) bár néha kicsit hideg és lekezelő vagyok. Rengetegen voltak belém esve és volt aki tetszett nekem, de valamiért nem lett belőle semmi. Még egy kezdés sem... utcán is ha elmegy mellettem egy fiú és rámosolygok visszamosolyog, buszon a minap leült mellém egy srác és ha felé fordultam kicsit pirulva rögtön elfordult. Most már szinte ott tartok, hogy féltékeny vagyok azokra akik megtalálták a párjukat és ilyenkor átkozom magam. Nem tudom mi legyen... :/ Ez csak velem van így?

2012. máj. 26. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vagy,akkor ilyen is fogsz maradni. Ezen nehéz változtatni. De talán nem is ez a legfontosabb, hanem,hogy tanuld meg szeretni ,és elfogadni önmagadat. Igen,önbizalmira lenne szükséget,hogy ne jöjj folyton zavarba. Nem olyan nagy ügy,csak ezt a félelmedet kell legyőzni. Valahol rá kell jönnöd,hogy egy értelmetlen dolog ez a félelem. A rossz(gonosz) tetteket 90%ban félelemből követik el...
2012. máj. 27. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a múltkor egyedül voltam itthon.

És elkeseredettségemben, na meg hülyeségemben, de legfőképp unalmamban kiszedtem a cipzáros kapucnis felsőmből a kapucni részéből azt a hosszú madzagot.

Körbe tekertem a nyakamon :D:D:D:D jól megcsomóztam a másik felét pedig a létra fok legmagasabb fokára kötöttem. :D:D:D:D:D

Ezt mind csak hülyülésnek szántam, de ráb.sztam mert ne tudtam kicsomózni, :D:D:D:D: ott lógtam lábujjhegyen szerencsére pont jött anyám a piacról és levágta rólam ollóval :D:D:D:D:D

azóta nem maradhatok itthon egyedül :D:D:D:D:D 20f:D:D:D:D:D

2012. máj. 27. 14:35
 13/14 A kérdező kommentje:
te jó ég! ilyet még csak hülyeségből se! utolsó előttinek igaza van.. :/ megváltozni nehéz. meg hát az már nem én lennék. de az önbizalmat se tudom a zsebemből kihúzni. de lehet, hogy az is közre játszik, hogy van egy fiú aki tetszik (bár ha összejönnék valaki mással, akkor egyáltalán nem érdekelne) és az osztálytársam, és félek, hogyha tegyük fel, én kezdeményeznék és elutasítana megromlana a barátságunk.. azt meg nem akarom. egyik barátnőm pont így járt és nagyon el volt keseredve, nem is a visszautasításért (na jó, azért is), hanem mert utána elhidegültek egymástól. :/
2012. máj. 27. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Nehéz megváltozni, de meg lehet és kell is. Egyébként teljesen magától végbemegy a változás, egész életed során folyamatosan fejlődik a személyiséged. Az, hogy most milyen vagy, az az eddigi életedtől, tapasztalataidtól, neveltetésedtől függ. Nem eljátszanod kell egy másik személyiséget, hanem mondjuk ha szeretnél magabiztosabb lenni, azt építsd be a személyiségedbe. Az a legjobb módszer, hogy odafigyelsz a tetteidre és előbb utóbb megszokod és menni fog kapásból.

Ja és ha egy pasi ronda még lehet az esélye a nőknél, viszont ha egy nő alapból ronda akkor.. hát szívás. A férfiaknak jobban számít a külső, míg a nőkre nagyobb hatást gyakorol a kisugárzás, személyiség. Én hiába vagyok magas, kigyúrt, tetszek a lányoknak, de annyi csajozást elszúrtam már azzal, hogy feszült voltam vagy teszetosza. Egyből megérezték, hogy valami nem oké a kisugárzásommal. Szóval van remény fiúk tessék gyúrni és lazulni sokat :D

2012. máj. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!