Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
► Miért nem jön össze semmi? ◄
írhatnám azt is, hogy "Üdv a klubban testvér"
de valahogy olyan "lerágott csont" hangulata van már ezeknek a kérdéseknek.
Kérdezd meg fent van-e facebook-on:DD
17 antiszoc srác:)
Szia! Én bele voltam esve egy ugyanilyen lányba,és nem lett belőle semmi. Most legalább már értem,h miért. Elég sznob és lekezelő volt néha ő is,meg antiszoc. Igazából amikor közeldni próbáltam hozzá,mindig eltávolodott,és elhidegült,aztán meg láttam rajta,h oda van értem,de mégis eltaszított. Egy ideig izgató volt,de aztán 3 hónap után belefáradtam a dologba,és kerestem mást.
Sztem ezért nem jött össze neked semmi,mert olyan vagy mint ez a lány,akiről most írtam.
Nem vagy vele egyedül. Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem sem volt még barátnőm, és néhány mosolyon, vagy szemezésen kívül még nem jutottam semmire. Hozzád képest csak annyiban különbözök, hogy talán kevésbé akarom görcsösen a változást. Nem szabad rajta rágódni, mert annál rosszabb. Saját magamról tudom. Egy ideig én is majd' megőrültem tőle, de rájöttem, hogy magamnak teszek vele jót, ha nem idegeskedem rajta :)
22/f
Nekem is sokáig nem volt csajok és nagyon frusztrált már a dolog. Teljesen bekattantam, ha párokat láttam az utcán mindig olyan gyilkos hangulatom lett a mardosó irigységtől.
Azóta már jobban pörög az élet és bár még mindig nem vagyok normális néha-néha, de ilyen problémáim már nincsenek.
Azt tanácsolom, hogy mindenképp őrizd meg az ép elmédet. Ha összejön egy kapcsolat a barátnődnek, gyűrd le a haragodat és gratulálj neki, mintha örülnél. A lényeg hogy fojtsd el a haragot és az irigységet (bár csajoknak ez nem nagyon szokott menni) hidd el, ha nem hagyod, hogy ezek az érzések gerjesszék magukat egyre erősebben akkor jobb lesz. Kapcsolatok terén azt javaslom, hogy kezdeményezz te, ha tetszik egy pasi és legyél kedves, nem pedig hideg és lekezelő. Vagy vedd a kezedbe az irányítást vagy ne ellenkezz, ha a pasi elhív randira vagy bármit csinálni.
Üdv a klubban!
Neked annyiból könnyebb, hogy lány vagy.
A fiúk még annyira sem esélyesek. Én már csak tudom 22 évesen senkinek sem kellek, mert alacsony vagyok és ronda.
Ez van, majd felkötöm magam, ha már nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!