Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elhinni, hogy én nekem is lehet esélyem nekem tetsző lányoknál is?
Neten nem is egy lánytól kaptam meg képeimet látva, hogy helyes vagyok vagy, hogy nem is értik miért nem volt még barátnőm, de én mindig is rondának érzem magam valamiért és ezért hiába látok nekem tetsző lányokat, sosem merek náluk kezdeményezni, nem látom értelmét és csak az van a fejemben, hogy ilyen lány kaphat jobbat én meg egy senki vagyok igazából vagy van barátja, aki tőlem sokkal jobb bizonyára.
Még abbaan sem szoktam biztos lenni, ha egy lány engem néz, pedig nem is egyszer volt, hogy valamelyik haverom mondta, hogy néz engem ez meg az a lány. Sőt magam is megtapasztaltam, hogy utcán hátranéztek már utánam lányok. Vagy buszon tűnt úgy, mintha zavarban lennének a közelemben és volt, hogy megbámultak. Sok minden történt már velem, de sosem hittem el, hogy én kellek nekik, túl csúnyának tartom magam és értékelennek, azok a lányok meg túl szépek hozzám, nem értem miért nézhettek, inkább arra godnoltam ilyenkor, hogy ronda vagyok és azért néztek meg biztosan.
Hogyan tudnám elhinni, hogy nem vagyok olyan csúnya és nekem is van jogom nekem tetsző lányokhoz nem csak a bunkóknak meg a menőknek vagy a magas, izmos jóképűeknek?
ma 20:28
Á, én sem vagyok jobb helyzetben, ha valóban olyan helyes lennék már biztos leszólított volna egy lány vagy valami egyértelműen feltűnő jelet adott volna.
Meg sajnos csak neten írták facebook chaten, hogy helyes vagyok többnyire és ott is olyan lányok, akik nem tetszenek nekem többnyire.
Élőben viszont szép lányok néztek meg, eddig 3 lány fordult utána hátra az utcán és mindhárom bejött nekem külsőre. De azt nem tudom miért nézhettek hátra. Én akkor azt gondoltam, hogy fura az arcom és azért néztek meg. Elég nagy orrom van sajnos, nem is szép alakra, nekem nem jön be.
A buszon meg egy lány végig szabályosan bámult, ő is tetszett, csinos, vékony, formás lány volt.
Volt egy másik buszos is ott hátranézett az egyik lány és közben hallottam, hogy azt beszélik, hogy aranyos srác vagy valami ilyesmit értettem ki.
Meg volt egy csomó sztori is még, inkább nem sorolnék többet. Csak az okokat sosem értettem, miért épp engem? Olyan ronda lennék vagy mi a baj velem? Ha helyes lennék, akkor már csak lett volna barátnőm, ugye?
De még nem volt szóval nem lehetek nagy szám külsőre, de akkor minek néznek meg a szép lányok is?
Háááá..mintha csak magamat hallanám..ugyanez a helyzet nálam is:) de nekem még nem sikerült rájönnöm a megoldásra
17/l
ma 19:49
Eléggé jól látod a szitut.
Én mindig is rondának érzem magam, hiába kapok időnként pozitív visszajelzéseket, ezen nem tudok változtatni.
Önbizalmam, önbecsülésem a mélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!