Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják sokan hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan hogy a diszkóban tele van ribikkel és jönnek fel lakásra egyből?

Figyelt kérdés
Én ilyet nem tapasztaltam.Szerintem bulikban is van mindenféle csaj, én meg sose jöttem buliból haza egy csajjal akit ott ismertem meg.Én mindig olyan nőkkel találkoztam akik húzták az ismerkedést, csókot, stb. ameddig csak lehetett.
2012. máj. 26. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Aha , 19 vagyok mégse vonz k***ra ez ez egész disco-s szubkultúra a sok k**-gel meg ku**-val , ennek ellenére többször voltam már és néha elmegyek ilyen helyre , de csak azért hogy szétnézzek , hogy mi a helyzet. Nos szerintem : akik 14-15-16 éves koruk ellenére , kiöltözve , bevedelve és még ki tudja mi , illegeti magát ilyen helyeken , ahelyett , hogy az élete alakításával foglalkozna és elgondolkozna , hogy mit szeretne kezdeni magával a jövőben , ahelyett ez a legfőbb életcélja h "jaj legyen már péntek" arra joggal mondják azt amit mondanak. Én nem mondom , hogy nincsenek ott rendes lányok is , mert vannak , de valakiről már messziről látszik , hogy miért van ott. Azért mert ő is elgondolkozott az életén és rájött , hogy csak ehhez ért , hogy hétről hétre mindig ott legyen a buliban. Az ilyenek meg akik ezeket a csajokat védik "azok mondják , akiknek még ilyen sem jut" azok mondom sem kell a hasonló intelligenciával rendelkező hímegyedek. Őket hagyni kell , szedjenek fel valami ilyen kis k***át és legyenek együtt , mert összeillenek. Üzenem az összes ilyennek , hogy én a nagy élményeimet nem ilyen helyeken szereztem , de ha nektek csak ez jut , akkor jó szórakozást , viel spaß :)

Nah szóval nem kell ebből ügyet csinálni , hogy "jaj nincsenek is ott olyan ribik" de ,de igenis vannak , állj hozzá úgy , hogy a legtöbbje az és kezeld is őket úgy , és meglátod , hogy tényleg azok , csak ne ess abba a hibába , hogy túlbecsülöd őket!

2012. máj. 26. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig igaz...
2012. máj. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!