Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan hogy a diszkóban tele van ribikkel és jönnek fel lakásra egyből?
Aha , 19 vagyok mégse vonz k***ra ez ez egész disco-s szubkultúra a sok k**-gel meg ku**-val , ennek ellenére többször voltam már és néha elmegyek ilyen helyre , de csak azért hogy szétnézzek , hogy mi a helyzet. Nos szerintem : akik 14-15-16 éves koruk ellenére , kiöltözve , bevedelve és még ki tudja mi , illegeti magát ilyen helyeken , ahelyett , hogy az élete alakításával foglalkozna és elgondolkozna , hogy mit szeretne kezdeni magával a jövőben , ahelyett ez a legfőbb életcélja h "jaj legyen már péntek" arra joggal mondják azt amit mondanak. Én nem mondom , hogy nincsenek ott rendes lányok is , mert vannak , de valakiről már messziről látszik , hogy miért van ott. Azért mert ő is elgondolkozott az életén és rájött , hogy csak ehhez ért , hogy hétről hétre mindig ott legyen a buliban. Az ilyenek meg akik ezeket a csajokat védik "azok mondják , akiknek még ilyen sem jut" azok mondom sem kell a hasonló intelligenciával rendelkező hímegyedek. Őket hagyni kell , szedjenek fel valami ilyen kis k***át és legyenek együtt , mert összeillenek. Üzenem az összes ilyennek , hogy én a nagy élményeimet nem ilyen helyeken szereztem , de ha nektek csak ez jut , akkor jó szórakozást , viel spaß :)
Nah szóval nem kell ebből ügyet csinálni , hogy "jaj nincsenek is ott olyan ribik" de ,de igenis vannak , állj hozzá úgy , hogy a legtöbbje az és kezeld is őket úgy , és meglátod , hogy tényleg azok , csak ne ess abba a hibába , hogy túlbecsülöd őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!