Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami "úly divat" a lányoknál?
1. vagy nem ért semmihez , minden munka piszkos neki
2. se kutyája se macskája és az is kérdés h amelyik székből épp ír neked az meddig van alatta
Micsoda???
Ilyen nincs.Odaköltözni hozzád, viccelsz? A csajok a netten legtöbb esetben még válaszra se méltatnak, nemhogy odaköltözés.A társkerősn is a legfaszább csávó kerestetik, de egy fasza csávó mit keresne egy ilyen lerobbant helyen, mégis...
12.
Az 1. pont 90%-ig igaz mert a hazudozáshoz értenek.
A 2. pont szinte az elsőböl következik az ilyen csaj melett semki nem marad meg, még a saját szülei sem.
Köszönnöm a választ. (És jó posztot csinálj ám ha kiteszel :))
Felesleges így lehurrogni valakit, csak mert nem tud helyesen írni! :P Bárkinek lehetnek magánéleti gondjai! Sok ember van, aki tud helyesen írni, de olyan hangnemben, ami szerintem sokkal gázabb a helyesírásnál! Akkor azokat is le kéne oltani! :P
Témához: Szerintem alapból nem lenne szabad belemenni ilyen hirtelen összeköltözésbe, mellesleg amelyik csaj egyből belemegy, az olyan is...
ááá bazz sajnos nem volt elég érdekes a kérdésed ahhoz h kitegyék.....:))
legközelebb kifejezetten próbálj valami mást jobbat kérdezni!
egyébként... én nem nagyon ismerek ilyeneket, nekem 1x mondott ilyet egy nő de csak a 4. randin...hogy ő már költözne..."mondom hová? hozzám? most? miért?" a válasz az volt, hogy "mert úgy megszerettelek és bízom benned..." mondom húúha...ez gyorsan ment....
De szerintem jobb ha az ilyeneket hagyod...
Az ilyenek hajlamosak arra h összehozzanak veled egy gyereket, aztán azzal akarnak majd maguk mellett tudni...(csakhogy egy gyerek nem tart össze 2 embert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!