Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez valami "úly divat" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami "úly divat" a lányoknál?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy párkereső oldalakon szoktam ismerkedni, és mostanában azt veszem észre, hogy több olyan csinosabb huszonéves lány van, aki az első második randin simán oda is akar költözni hozzám. (persze csak ismerkedési céllal, pár napig) Volt már rá példa hogy oda is költözött egy, de a hozzáállása miatt pár nap után kirúgtam. Mi van ezekkel? Ez valami új divat, vagy ennyire kilátástalan sokak anyagi vagy szerelmi helyzete?

2012. máj. 25. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát látom sok az "elírásod", borzalmas ez a helyesírás! Úlydonságot írtál:D
2012. máj. 25. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:

1. vagy nem ért semmihez , minden munka piszkos neki

2. se kutyája se macskája és az is kérdés h amelyik székből épp ír neked az meddig van alatta

2012. máj. 25. 23:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy sokan olvassák, de választ a kérdésedre nem nagyon kapsz. :D
2012. máj. 25. 23:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Micsoda???

Ilyen nincs.Odaköltözni hozzád, viccelsz? A csajok a netten legtöbb esetben még válaszra se méltatnak, nemhogy odaköltözés.A társkerősn is a legfaszább csávó kerestetik, de egy fasza csávó mit keresne egy ilyen lerobbant helyen, mégis...

2012. máj. 25. 23:40
 15/21 A kérdező kommentje:

12.

Az 1. pont 90%-ig igaz mert a hazudozáshoz értenek.

A 2. pont szinte az elsőböl következik az ilyen csaj melett semki nem marad meg, még a saját szülei sem.

Köszönnöm a választ. (És jó posztot csinálj ám ha kiteszel :))

2012. máj. 25. 23:43
 16/21 A kérdező kommentje:
14. Ténleg általában 10% alatt válaszolnak. Én is csak pislogtam hogy mivan, de bizony van ilyen csaj.
2012. máj. 25. 23:48
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Tanulj megy magyarul és utána költöztess oda csajokat ne zavarjanak a tanulásban!
2012. máj. 26. 00:06
 18/21 anonim válasza:
Most mit cikizitek a helyesíras miatt? A volt köztarsasagi elnök biztos nagyobb végzetséggel volt és mégis televolt az írasa helyesírasi hibaval!
2012. máj. 26. 08:16
 19/21 anonim válasza:

Felesleges így lehurrogni valakit, csak mert nem tud helyesen írni! :P Bárkinek lehetnek magánéleti gondjai! Sok ember van, aki tud helyesen írni, de olyan hangnemben, ami szerintem sokkal gázabb a helyesírásnál! Akkor azokat is le kéne oltani! :P

Témához: Szerintem alapból nem lenne szabad belemenni ilyen hirtelen összeköltözésbe, mellesleg amelyik csaj egyből belemegy, az olyan is...

2012. máj. 26. 18:56
 20/21 anonim ***** válasza:

ááá bazz sajnos nem volt elég érdekes a kérdésed ahhoz h kitegyék.....:))

legközelebb kifejezetten próbálj valami mást jobbat kérdezni!

egyébként... én nem nagyon ismerek ilyeneket, nekem 1x mondott ilyet egy nő de csak a 4. randin...hogy ő már költözne..."mondom hová? hozzám? most? miért?" a válasz az volt, hogy "mert úgy megszerettelek és bízom benned..." mondom húúha...ez gyorsan ment....

De szerintem jobb ha az ilyeneket hagyod...

Az ilyenek hajlamosak arra h összehozzanak veled egy gyereket, aztán azzal akarnak majd maguk mellett tudni...(csakhogy egy gyerek nem tart össze 2 embert)

2012. máj. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!