Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő fiatalabb, hogyan közeledjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő fiatalabb, hogyan közeledjek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és egyik barátom nagyon helyes.Kék szemű szőke, magas, és még soha nem találkoztam ilyen jófej sráccal. Van stílusa, igazi egyéniség. Együtt járunk drámára, ott találkoztunk először, és már az első nap is tetszett.Nem vagyok egy rib@nc, nem futkosom fiúk után, nem is nagyon érdekelnek, csak ő.

Annyi a gond(elég nagy gond :S...)hogy két évvel fiatalabb nálam.A barátnőimnek se nagyon beszélek róla.És éppen ezért furcsa is lenne összejönni vele, meg ilyenre igazából gondolni se merem, örülök ha beszélhetek vele.

Szereti a slipknotot, papa roach-ot, szóval a metalt.sok lánynak tetszik de nem nagyon foglalkozik velük(szerencsére,eddig)

az lenne a kérdésem, szerintetek hogyan közeledjek ozzá, csak barátilag? szeretném ha jóban lennék, sok időt szeretnék vele tölteni.esetleg nyáron találkozhatnánk, nem kettesben?valami ötlet?

előre is köszönöm! :)

Nina

2012. máj. 25. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
mindig egy lépést tegyél felé
2012. máj. 25. 19:58
 2/6 anonim válasza:
75%
szerintem nyugodtan próbálkozz :) Egyik osztálytársam (7.es) egy 9.essel jár. szóval szerintem semmi akadálya
2012. máj. 25. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

1.Nézd meg, hogy épp hol van

2.Fordulj felé

3.Ellenőrizd, nincs-e semmi az utadban

4.Tedd egymás után a lábaidat, ezt ismételd

5.12 ÉVES FIÚTÓL MIT AKARSZ?

2012. máj. 25. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
szerintem hívd át hozzátok, esetleg jöhet még pár haverja, meg te barátnőid, kicsit "bulizhattok", üvegezhettek meg ilyenek. Ez után pár nappal meg elhívhatod fagyizni.
2012. máj. 25. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Szívleld meg az előzőek tanácsát :D lábláb léplép :)

Viccet félretéve, szerintem először barátilag közelíts felé, aztán majd meglátod :) Nekem volt olyan ismerősöm, aki mikor veled volt egyidős, szintén egy nála 2 évvel fiatalabb sráccal járt, és nem volt gáz :) De ne szégyelld, ez fontos! Ő ezt tette, és szétmentek...

2012. máj. 25. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

4.:köszi neked is ...:F

egyébként nem is feltétlenül szeretnék összejönni vele, nem akarom eröltetni, az nem zavar, hogy mások mit gondolnak.egyszerűen csak nagyon jól érzem magam vele,mindig elintézem,hogy találkozzunk,tudom mikor hol van órája...hogy összefussunkés egyébként úgy érzem, nem tehetek róla h ez van, olyan potenciális partner érzést kelt :D.barátnőim is szivatnak ezért :D

2012. máj. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!