Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fogadhatok el az első 3 randin a pasitól úgy hogy ne tűnjek pofátlannak, ha meghív fagyizni mennyi gombócosat kérhetek hogy ne gúvadjon a szeme?
Én az olyan csajt, aki fel sem ajánlja, hogy fizeti a saját fogyasztását az első randin, többet nem is hívom...
Nem azért, mert drága dolgokra hívom meg, de az egy gesztus, hogy meghívom és még csak eszébe sem jut, hogy felajánlja, hogy állja a részét.
A másik, amikor többet nem keresem, hogy az este végén nem köszöni meg a szép estét... nem kell nagyon, csak egy "köszönöm"-öt kipréselhetne magából.
Nem egy lányt dobtam már emiatt, pedig olyan csillogó szemmel néztek rám randi alatt, jól szórakoztak és utána nagyon megsértődtek amikor töröltem őket iwiw-en vagy facebook-on.
Én olyan nővel nem leszek együtt, aki a kölcsönösség, hála, köszönet, egyenjogúság,partnerség szavakat nem ismeri vagy csak akkor hivatkozik rájuk, amikor neki áll érdekében.
Akár 4 gombócost is ehetsz, de ne felejtsd el megköszönni és felajánlani, hogy fizeted a részedet. Sőt, meg is hívhatod a srácot, úgysem fogadja el, de akkor is.
A fösvény önző pasikat nagy ívben kerüld el, akik elvárják hogy felajánld a fizetést. a pasi dolga fizetni ha meghív, tán ne a lány udvaroljon.
Az olyanok mellett dolgozhatsz aztán éjjel nappal azért hogy ő kiöltözve hosszú lábú sovány k@rvák után járjon.
Persze ocsmány dolog kihasználni a fiúkat, nem szabad.
Nagyanyáimnak is voltak udvarlóik, mindig a fiúk fizettek mozi színház jegyet, anyámnak is és én is elvárom. Soha nem ajánlanám fel a fiúnak hogy fizetek ha ő hív meg.
Ha nem kellek neki pénz és fizetés nélkül nem akar rám annyit költeni hogy egy kávé vagy valami akkor, van olyan lány akit ki bír használni, mert azoknak ingyen p...a kell aki és én nem vagyok az és gondolom te sem.
Két gombóc fagyit, esetleg hármat a pasi anyagi helyzetétől és a hangulattól függően.
Vagy ha más helyen vásárban jártok akkor egy hamburger vagy vattacukor,esetleg jegyet a körhintára vagy valami apróságot csecsebecsét elfogadhatsz ha önként adja. Kérni nem illik és drága dolgot ruhát stb elfogadni sem illik.
Én nő létemre 12-essel teljesen egyet értek. Mikor a párommal az első randinkon voltunk, egy étterembe hívott meg, és én épp borzasztóan le voltam égve, szóval csak egy palacsintás desszertet kértem kb. 1000Ft volt, mert nekem alap, hogy felajánlom, hogy fizetek, és ha elfogadta volna, többet nem tudtam volna fizetni. Így azt mondtam, nem vagyok éhes, csak egy kis édesre vágyom.
Máskülönben természetesen kifizette, de nagyon kényelmetlenül éreztem volna magam, ha fel sem ajánlom. Azóta már több mint 2 éve együtt élünk :) És most jut eszembe, hogy ezt a sztorit még nem is meséltem neki, mert olyan alap dologként kezeltem, de ma azt hiszem elmondom neki, hátha nevetünk egy jót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!